2777
2789

سلام ، دوستان من کلی نظرات مختلف میخونم واسه بیمارستان و زایمان ،هر کی یه چیز میگه و تاپیکا قدیمی اند ،

میشه تجربیات خودتونو بگین ، بیمارستان لاله خوبه واسه زایمان؟ دکتر خوب میشناسین که تحت نظرش باشم؟

از زایمانتون راضی بودین در کل؟ اصلا طبیعی یا سزارین؟

کلا میشه تجربیاتتونو راجب بارداری و زایمان بگین ، ممنون😍

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

من رسالت تهدان بودم

عالی بود

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی محب کوثر دکتر شهاب الدین 

فوق‌العاده راضی

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

دقیقا طبیعی خوب بد چه عوارضی داره تو سزارین کوفتی کمردرد روادم میمونه یا نه و جای بخیه چه طور

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خودم کرجم ،ولی قصد دارم تهران زایمان کنم

دوستم تو بیمارستان غیاثی شهرک ولیعصر زایمان کرد طبیعی خیلی راضی بود دکترش اسمشو یادمه فامیلیش یادم نبس فهیمه جهان بخش بود فک کنم بازم دقیق یادم نیس

طبیعی محب کوثر دکتر شهاب الدین  فوق‌العاده راضی

کار خاصی واسه زایمان انجام دادین؟ ورزش؟پیاده روی؟ دکتر موقع زایمان از اول بالاسرتون بود؟ بخیه خوردین؟ نگه داری از بخیه های طبیعی شنیدم سخته

ببخشیدا زیاد شد سوالام

دقیقا طبیعی خوب بد چه عوارضی داره تو سزارین کوفتی کمردرد روادم میمونه یا نه و جای بخیه چه طور

والا من که خودم هنوز به نتیجه نرسیدم ، اما میدونم هر کدوم عوارض خودشونو دارن ، در هردو بخیه هست ، کمر درد شنیدم با نوع خاصی از سوزن که الان هست دیگه نمیمونه که البته مهارت دکتر هم شرطه 

کار خاصی واسه زایمان انجام دادین؟ ورزش؟پیاده روی؟ دکتر موقع زایمان از اول بالاسرتون بود؟ بخیه خوردین ...

کار خاصی که نه، بدنم خودش برا طبیعی مناسب بود. دکتر خودم اومد بالا سرم، بخیه هم خوردم، 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
والا من که خودم هنوز به نتیجه نرسیدم ، اما میدونم هر کدوم عوارض خودشونو دارن ، در هردو بخیه هست ، کم ...

لاقل تو سزارین بیرون بخیه طبیعی اون پایین نمیدونی چی به چیه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
لاقل تو سزارین بیرون بخیه طبیعی اون پایین نمیدونی چی به چیه 

منم شنیدم بخیه سزارین چون جای خشکه و رطوبت نداره زودتر ترمیم میشه ، ولی تو طبیعی خیلی مراقبت میخواد

منم شنیدم بخیه سزارین چون جای خشکه و رطوبت نداره زودتر ترمیم میشه ، ولی تو طبیعی خیلی مراقبت میخواد

نه بابا مراقبت چی... روزی ده دقیقه بشین تو بتادین 

اره دقیقا باید سشواربکشی رابطه ۳ ماه ممنوع باید بری زیبایی و ..ماکافات بعدش زیاد ازطرفی من حس میکنم بعد طبیعی من ومادرم فرقی نداره احساس بزرگ بودن بیخودی دارم این حالت اصلا اجازه نمیده به طبیعی فک کنم