2777
2789
عنوان

درد و تورم نوک سینه

1034 بازدید | 9 پست

من الان ده روز مونده ب موعدم نوک سینم یکم بزرگترشده و دردم داره تا حالا نوکش درد نگرفته بود همیشه کل سینم درد میکرد قبل پریود اما نوکش هیچوقت...بنظرتون میتونه علایم بارداری باشه ؟تست وایتکسم امتحان کردم یه ساعته کف روش هست

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
تو هم مثه من پی ام اس طولانی داری. ده روز قبل ریود بسراغم میاد 

همیشه ی هفته یا کمتر ب موعد علایم داشتم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳روز قبل پریود رابطه داشتم کاندوم سوراخ شد بنظرتون احتمال حملگی هست ؟؟؟

فک نکنم چون تخمکی اون زمان وجود نداشته

خدا از دهنت بشنوه دارم دق میکنم

حتی اگ پاره هم بشه خطری نیس چون یه مایعی تو کاندوم هست فک میکنم انتی اسپرمه همشونو از بین میبره

من ۳روز قبل پریود رابطه داشتم کاندوم سوراخ شد بنظرتون احتمال حملگی هست ؟؟؟

نه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞