2777
2789

ممنون فداتشم تاپیک زدی😘😘😘

گلم جوابتو دادم اینکه

من 25سالمه

اضافه وزنم ندارم

امادگیم جسمانیم متوسطه

قدرت بدنیمم متوسطه بنظرت بااین مشخصاتی ک دادم یاد میگیرم😂😂

ببین بنظر منم دفاع شخصی خصوصی مث تو بهتره چون استادت باعث میشه فقط رو تو تمرکز کنه

تو هزینه خصوصیت چقد شده

راستی یچیز دیگ من  دوست دارم از ارتفاع پرت بشم اونور از این چیزام یاد میدن😂😂

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
ممنون فداتشم تاپیک زدی😘😘😘 گلم جوابتو دادم اینکه من 25سالمه اضافه وزنم ندارم امادگیم جسمانیم م ...

چیزایی ک میگی خب بیشتر مربوط به پارکور میشه ک پرتت کنن و....

اره میتونی یاد بگیری اما باید خیلی تلاش کنی بخاطر اینکه دیگ ۲۰ سال رو رد کردی

هزینه خصوصی خیلی بالاست کمه کم ماهی 350

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی ک میگی خب بیشتر مربوط به پارکور میشه ک پرتت کنن و.... اره میتونی یاد بگیری اما باید خیلی تلا ...

یکم گرونه اما بنظرم ارزش داره

دوست دارم یاد بگیرم تا شوهر اینده رو بزنم بگم غودااآاااا شوتش کنم هوا😂😂😂😂😂

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
یکم گرونه اما بنظرم ارزش داره دوست دارم یاد بگیرم تا شوهر اینده رو بزنم بگم غودااآاااا شوتش کنم هوا ...

اینکه کلا تصور خوبی نیست 

ولی خب من بخاطر اینکه در کل بتونم از خودم دفاع کنم سمت این ورزش رفتم و کلا هم رزمی دوست دارم

الانم انقدر عکس العملم قوی شده،قبلا شل و ول بودم

اینکه کلا تصور خوبی نیست  ولی خب من بخاطر اینکه در کل بتونم از خودم دفاع کنم سمت این ورزش رفتم ...

جووووون انشالله یه روزی برسه منم عینه تو بشم😉

خدایاشکرت ک هوامو داری😍