2777
2789

چرا جداشون نمیکنی؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشون کن بفروش بده به کسی

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
چرا جداشون نمیکنی؟

نوزادن مادرشون هنوز شیر میده.ولی صب بیدار شدم دیدم دست یکیشون نیست یعنی خوردن اون یکی ها.حالم بدشده یعنی شب هم یکیشون اینجوری بود فک کردیم مادرشون اینجوری کرده

نوزادن مادرشون هنوز شیر میده.ولی صب بیدار شدم دیدم دست یکیشون نیست یعنی خوردن اون یکی ها.حالم بدشده ...

وای تو رو خدا حیوانات و تو خونه نگه ندارین چه دلی دارین حالم بد شد

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
ببين همستر هيجانش زياده بايد وسايل بازي بذاري براش انرژیش تخلیه شه 

اره میدونم تو قفسشون چیزای مختلف هس ولی نوزاد ها که از خونه بیرون نمیان اینکارو کردن کلی هم خوراکی میریزم براشون نمیدونم چرا اینجوری میکنن🤢🤢

جداشون کن بفروش بده به کسی

کسی تو این وضعیت کرونا نمیخره.دوتاشون رو بزور بردیم گذاشتیم مغازه کسی که ازش خریده بودیم گفت اصلا فروش نداریم هیشکی نمیخره.باید بزارم تو دیوار ببینم کسی میخره.هرسه ماه بچه میارن دیوانم کردن😶