2777
2789
عنوان

همستر های نوزادم همدیگه رو میخورن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 19 پست
وای مام یه نر و ماده داشتیم ۸ تا زایید بعد فکر کنم مسافرت رفتیم یا یکی دو روز نبودیم خونه اومدیم دید ...

واای اره اگه مادرشون غذای کافی نداشته باشه بچه هاشو میخوره ولی اینا دارن همدیگه رو میخورن حالم بد شده صب دیدم🤢😥

واای اره اگه مادرشون غذای کافی نداشته باشه بچه هاشو میخوره ولی اینا دارن همدیگه رو میخورن حالم بد شد ...

ما اصلا نمی دونستیم این جورین یهو دیدیم غیب شدن خیلی تعجب کردیم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووی منم بدم میاد حیوون خونگی ته تهش بخاطر بهونه های دخترم بعد از کرونا جوجه اردک بگیرم براش

من خیلی به حیوانات علاقه دارم کلی حیوون نگه داشتم ولی واقعا ادم خسته میشه مخصوصا این همستر ها رو دو روز یه بار باید کل قفس رو بشورم خستم کردن الانم که زیادن ۱۱ تا شدن این وضعیت بگذره میخوام بفروشم