2777
2789

مدرک تحصیلی داره یا ن ؟؟؟چند سالشه؟؟؟آیا مهارتی چیزی بلده؟؟؟آیا گواهینامه پایه ۳رانندگی داره؟؟؟آیا پایان خدمت داره؟؟متناسب با اینا میشه کاری رو براش اوکی کرد 

مدرک تحصیلی داره یا ن ؟؟؟چند سالشه؟؟؟آیا مهارتی چیزی بلده؟؟؟آیا گواهینامه پایه ۳رانندگی داره؟؟؟آیا پ ...

والا دیپلم داره..مهارت ن زیاد قبلا فقط تو ی شرکت تو اصفهان کارکرده..گواهینامه داره ولی پایه ۳ن..پایان خدمتم داره..واقعا بااراده هم هست ازهیچی هم خجالت نمیشه هرکاری باشه انجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتی شهردیگ ای هم باشه ولی تضمینی میره چون خودمون خرم ابادیم قبلا اصفهان میرفت

باشه ..الان چون اول سال هست هنوز مناقصه ها شروع نشده و تازه دارن شرکت ها پیمانکاری پروژه هاشونو ثبت میکنن بعدشم این کرونای منحوس بعضی جاهارو تعطیل کرده ...هر وقت شروع بکار کردن حتما نیرو نیاز دارن ..منم تو هم سایت بهت خبر میدم ک چیکار کنی و مدارکشو  چطور اوکی کنی بیاد مشغول بشه 

باشه ..الان چون اول سال هست هنوز مناقصه ها شروع نشده و تازه دارن شرکت ها پیمانکاری پروژه هاشونو ثبت ...

شما خودتون یعنی مدیر شرکتی ،کارخونه ای ،جایی هستید؟ می‌خواین ببریدش سرکار؟

ماهم تو خونه بیکار زیاد داریم اگه خیر هستید

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
شما خودتون یعنی مدیر شرکتی ،کارخونه ای ،جایی هستید؟ می‌خواین ببریدش سرکار؟ ماهم تو خونه بیکار زیاد ...

سلام من جایی شاغل هستم و جایی ک کار میکنم نیرو از همه مدل از سیکل تا دکترا هست اگر نیرو بخان خب ما دیگه اونجا هسیم میتونیم خودمون نیرو بهشون معرفی کنیم .. 

سلام من جایی شاغل هستم و جایی ک کار میکنم نیرو از همه مدل از سیکل تا دکترا هست اگر نیرو بخان خب ما د ...

آهان...ان شالله موفق باشید...

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
ممنون ...همچنین ⚘🌷

ببخشیدمن دوباره وقتتومیگیرم😑

من باداداشم صحبت کردم گف هرچی باشه میرم فقط گف بپرسم ک توکدوم شهرید شماواینک این جایی ک کارمیکنید واس کسایی ک ازشهرستان میان جاخواب هم دارن یان؟!