2821
2789

سلام دوستان میخوام سولاردم بخرم ولی الجی تازگی خییییلی الکی قیمتشو برده بالا وگرون شده شنیدم سولاردم دلمونتی هم همون کارایی رو داره شما میدونید فرقشون چیه یا اصلا کدوم مارک سولاردم کلا بهتره؟؟

اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ أَهلُهُ

اینها همش الکیه. سولار مثلا غذا رو خشک نمی کنه. می تونی یه نصفه فنجون آب بزاری توی ماکرو همون کار سولار رو می کنه.

در واقع هیچ فرقی نداره. فقط پول بیشتری میدی و کارایی هم نداره. ماکرو هم معمولا باهاش غذا و شیر گرم میشه و اصلا پخت و پز نمیشه. بنابراین کوچکترین و کم آپشن ترین که ارزونتره انتخاب کن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرقی که ندارن چون سولاردم یعنی همون ماکروفری که آپشن پخت نوری رو هم داره و نسبت به ماکروفرهای معمولی چیزی که داخلش میذاری رو زودتر آماده میکنه. و همین زودتر آماده کردن باعث میشه ضرر امواجش کمتر باشه. 

تفاوت این دوتا شاید تو گنجایش به لیتر ، نوع یا تعداد برنامه های پخت و خدمات پس از فروششون باشه. وگرنه تو عملکرد که فرقی باهم ندارن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز