کسی بوده تجربش کرده باشه چ حالتایی داشتین تونستین بچه رو قبول کنین چندوقت بعد خوب شدین چ دارویی استفاده کردین من ک ازالان داغونم میدونم حتما سرم میاد ازالات میخام برم پیش دکتر اعصابم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس چجوری لذت مادرشدنو تجربه کنم این همه سال منتظر بچه بودم الان از زایمان و اومدن بچه وحشت دارم هیچ ...
اوه اوه تو از الان اینجوری هستی وای وقنی بچه بیاد چیکار میکنی. امادگیشو نداشتی نمیذاشتی بچه دار بشی. بعدشم بچه بیاد خودشو تو دلت جا میکنه و میپذیریش. اینو بدون که اون حق انتخاب نداشته تو آوردیش ب این دنیا پس باید خوب و بی منت ازش مراقبت کنی.
اوه اوه تو از الان اینجوری هستی وای وقنی بچه بیاد چیکار میکنی. امادگیشو نداشتی نمیذاشتی بچه دار بشی. ...
درسته اون ک ب اختیار خودش ب دنیا نمیاد ولی من شش ساله منتظربچه بودم هیچ وقت فکر نمیکردم بارداریم ایقد سخت بگذره و این همه از اومدن بچه بترسم ولی باید قبل دنیا اومدنش دکتراعصاب برم