2777
2789
عنوان

دیروز تولد خواهر شوهرم بود با شوهرم قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=133078173]خیر عزیزم این اشتباه یه پسر مادری که اونو9 ماه به دوش کشیده و اونو به دنیا اورده و حداقل 20 سال براش ...[/QUOTE]

عزیزم تو همین سایت یه سرچ کنی میبینی از هر سه تا پیام یکشیش راجبه اینه ک آی شوهرم همش میره خونه مادرش به ما اهمیت نمیده آی شوهرم به حرفه مادرو خواهرش گوش میده منو میزنه ای مادرشوهرو خواهرشوهرم دخالت میکنن تو زندگیم داذم طلاق میگیرم

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🥺
من اگر باشم با احترام هرگز اجازه نمیدم همسرم با خواهر یا مادرش قهر باشه و بی احترامی کنه چون مردی که ...

آفرین دقیقا میخواستم‌همین نطر رو بذارم

ولی درعین حال الان هم استارتر نباید زنگ‌بزنه تبربک بگه ، اینکار هم غلطه  

ولی باید تلاش کنه همسرش رو باخانواده اش اشتی بده و نذاره هیچوقت تکرار بشه این مساله

اینو موافقم  شوهرم همیشه میگه من باید بتونم از زن و بچه ام محافظت کنم چون مسئولیتش با منه پدرم ...

بعد از مدتها یه تایپیک قشنگ 

خدا همسرت رو برات حفظ کنه امیدوارم جمع قشنگتون همیشه باهم باشه

حرف همسرت رو گوش کن زنگ نزن بزار اونا هرچی میخوان فکر کنن

اصل خودت و همسرت و کوچولوی قشنگت هستین

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
بسپار به خدا شما بدی کنی که فرقی بااون نداری پس پسرش.و ازش دور نکن نگاه خدا به زندگیت باشه کافیه&nbs ...

من دورش نکردم ولی یه نفر وقتی اشتباه میکنه نباید معذرت خواهی بکنه آیا ؟

بعد از مدتها یه تایپیک قشنگ  خدا همسرت رو برات حفظ کنه امیدوارم جمع قشنگتون همیشه باهم باشه ح ...

مرسی عزیز دلم 

میدونم وقتی پسرم به دنیا بیاد اونا بخاطر دیدنش هم که شده میان و این موضوع تموم میشه 

دقیق توضیح ندادی چیکار کردن که.شبیه دعوای بچه هاست اینی که تعریف کردی

هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد؛ هم رونقِ زمانِ شما نیز بگذرد/ باد خزانِ نکبت ایام ناگهان؛بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت غرورش فرونشست؛گَردِ سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت؛این عوعو سگان شما نیز بگذرد..گیلان