2777
2789

تاپیکارونگاه کردم خیلی بده میگه پاستیل وژله ذهنمونو باچیاکه درگیرنمیکنیم گله کردن واینا نمیگم بده امابیخیال باشیدیانهارجنگل همه ریختن سرش قحشش دادن توچرارفتی بیرون حق الناسو فلان چه حوصله ای دارن خدای بعضی هاکل کل کردن وایناقصدتوهین ندارم ولی چه خوبه شادباشیم یکم ذهنمونوازاین فکرای الکی پاک کنیم.

💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها در حالیکه شماها دارید تنهایی و غر و لند بچه هاتونو و شوهراتونو و کلاسای مزخرف مجازی رو  تحمل میکنید یکی پاشده رفته بگرده ک دلش واشه 

حالا شاد باشید و لبخند بزن هموطن:)))

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک نهار تو جنگل رو نخوندی اخه بعدش گف نه دروغ گفتم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
تاپیک نهار تو جنگل رو نخوندی اخه بعدش گف نه دروغ گفتم

همون بعضی چقدرخودشونوحرص دادن اول تاپیک شایدم بنده خداازاینکه اینجورریختن توتاپیک واون حرفا اونم گفت دروغه تااروم بشن بقیه😓😊

خب اخه انقدر مردم ساده و سرسری گرفتن که اونایی که رعایت میکنن عصابشون خورد میشه 

انگار روزای عادی گردش و تفریح و خرید و ارایشگاه رفتن و مهمونی رفتن و...

بخدا هیچکس نمیدونه ناقل هست یانه 

خواهرشوهره من پرستاره.ناقل بود مهمونی دورهمی گرفتن دوروز بعد تستش مثبت شد و قرنطینه شد .خب از کجا معلوم تو اون مهمونی کسی رو الوده نکرده باشه؟الان همه فکر میکنن خودشون که سالمن مشکلی ندارن،کرونا شده مثل مرگ که واسه همسایه اس هیچکس فکر نمیکنه ممکنه واسه خودشم اتفاق بیفته

خب اخه انقدر مردم ساده و سرسری گرفتن که اونایی که رعایت میکنن عصابشون خورد میشه  انگار روزای ع ...

بهداشتوهمیشه رعایت میکردیم همه رعایت میکنن فقط مواظب باشیم جای پرخطرنریم مشکلی برامون پیش نمیادیکی هم درمیادمیگه کرونا دست خداست هرکیو قراربگیره میگره کار خداست😓  چه حرفا