سلام از این کرم دست ساز ها که اسمش معجزه شب هست استفاده داشتین یکی از اقوام استفاده کرده پوستش خیلی سفید و تمیز شده اما من از برگشتش بعد قطع دوره میترسم خریدم چند شب زدم اما تو نی نی سایت خوندم که بعد اینکه استفاده نمیکنی پوست میشه عین سابق شایدم بدتر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره والا خواهر راس میگی من پوستم خوبه خداروشکر اما لامصب این کرمه جوری صورتو صاف میکنه انگاری که کرم ...
این کرمها اثرش موقتیه گلم
ب مرور پوستت روخراب میکنه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...