2777
2789
عنوان

کرم معجزه شب کسی استفاده کرده

9561 بازدید | 47 پست

سلام از این کرم دست ساز ها که اسمش معجزه شب هست استفاده داشتین یکی از اقوام استفاده کرده پوستش خیلی سفید و تمیز شده اما من از برگشتش بعد قطع دوره میترسم خریدم چند شب زدم اما تو نی نی سایت خوندم که بعد اینکه استفاده نمیکنی پوست میشه عین سابق شایدم بدتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته استفاده میکنه تاثیرشو تو دوره استفاده دیدم رو چند نفر خواهرتون الان استفادشو قطع کرده

اره تقریبا دوماهه استفاده نمیکنه پوستش خراب نشده خیلی هم خوبه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

به توصیه من گوش بدیدو نتیجه بگیرید

بهترین چیز واسه داشتن پوست خوب خواب به موقع شبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به توصیه من گوش بدیدو نتیجه بگیرید بهترین چیز واسه داشتن پوست خوب خواب به موقع شبه

آره والا خواهر راس میگی من پوستم خوبه خداروشکر اما لامصب این کرمه جوری صورتو صاف میکنه انگاری که کرم پودر با پوشش عالی زدی

آره والا خواهر راس میگی من پوستم خوبه خداروشکر اما لامصب این کرمه جوری صورتو صاف میکنه انگاری که کرم ...

راست میگی صورت آجیم انگار آینه شده

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

آره والا خواهر راس میگی من پوستم خوبه خداروشکر اما لامصب این کرمه جوری صورتو صاف میکنه انگاری که کرم ...

این کرمها اثرش موقتیه گلم

ب مرور پوستت روخراب میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا من یکی نمیتونم😐😐😐😐

😪😪😪😪😪😪