2777
2789
عنوان

کمک خونمون کک داره.

445 بازدید | 21 پست

ما خونمون اخرای شهره یعنی نوسازه تازه اینجا داره ساخت وساز میشه فعلا ده خونه اینجا درست شده .و ادم زیرشون زندگی میکنه. مابقی هم نیمه کاره هستن.پیش خونمون گیاهای زیادی هست.چند روزی بود که به شدت بدنمون به خارش درمیومد.حالا که دقت کردیم دیدیم این حشره های ریز کک هستن که هجوم اوردن به خونمون.سم پاشی کردیم فایده نداشت به نظرتون چه خاکی باید بریزم تو سرم

اطرافتون مرغ وخروس وگوسفندو‌...هست؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نوع خاک رو میتونم پیشنهاد بدم اما راهکار برای کک ندارم😅🙈

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک رس😪

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
بله زیاد

خب پس به خطراوناس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بدن بچهام نابود شده اینقدر خودشون رو میخارن تمام بدنشون زخمه.هرکه میبینه میگه ابله مرغان دراوردن .

پمادبرای گزیدگی وخارششون بگیر خوبه

رفتم شبکه بهداشت بچهامو بردم که بدادم برسین نابود شدیم.بهداشت میگه از بین بردن کک کاراسونی نیس باید در چندمرحله انجام بشه تا از بین برن.گفت خونه رو تخلیه کن زود منم تخلیه کردم 

گرفتم هیچ تاثیری نداره روشون .از گردن به پایین یه نقطه سالم نداریم روی بدنمون

ماهم وقتی میرفتیم روستامون اینطورمیشدیم 

هنوزهم جاهاشون رودستم هست

هنوزم داره روستاتون؟؟

الان میان طویله هاشونومیسوزونن که کک هاازبین برن