2777
2789

همه سحتی های بچه داری با مادره 9ماه استرس و انواع درد ...درد زایمان...افسردگی و درد بعد زایمان..شب بیداری..پوشک عوض کردن..کهنه شستن..غذا پختن..بازی کردن..خوابوندن..استرس بیماری.. بهم ریختگی هیکل..و خیلی چیزای دیگه .موقع خنده و شیطنت همه میخوان نگهش دارن موقع گریه دنبال مامانش میگردن.انوقت پاش برسه میگن بچه باباشه و فلان..و اما در اخر بزرگ میشه و میره پی زن و زندگیش. واقعا چرا ما زن ها از خود گذشته ایم؟؟؟؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

دعا كنيدمن بتونم طلاق بگيرم

ديگه بريدم😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد کلیشه

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢

بچه خیلی خوبه باهمه اینهایی که گفتی بهترین تجربست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من مشکلی واسه رسیدگی پسرم ندارم اما هرهزگاهی ب اتفاق کوچیک واسه پسرم میوفته همه جبهه میگیرن مگه کوری حواست کجاست واقعا دلم میگیره😢😢مادرا هم ادمن اونقدر اینارو انجام دادیم ک مردا فکر میکنن وظیفه اونا فقط نشستن جلو تلوزیونه خب لعنتی بجهنم ک بیرون کار میکنی یکممم کمک زنت کنی نمینیری

من مشکلی واسه رسیدگی پسرم ندارم اما هرهزگاهی ب اتفاق کوچیک واسه پسرم میوفته همه جبهه میگیرن مگه کوری ...

اگه یبار دیگه گفتن خیلی رک بپرس ینی تو بیشتراز من بچمو دوسداری؟لال میشه امتحان کن جواب میگیری

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           
اگر بچه نداشتی الان تو همین سایت دردو دل میکردی ک بچه نداری 

یه زمانی نداشتم از اینکه دارم هم هزاران بار شکر گذار خدام...منظورم شاید نتونستم برسونم میگم همه سختیاش پای مادره ولی پاش بی افته همه میشن دایه دلسوز تر از مادر و در اخرم میگن مال پدره.فردا خدایی نکرده طلاق بگیره زنه.کسی نمیگه بچه رو بدین به زن .

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت