2777
2789
جوشام کلافم کرده، دکتری که رفته باشین و نتیجه گرفته باشین بهم معرفی میکنید؟ و اینکه الکی راکوتان اینا تجویز نکنه.
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
27
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلب جوش میزدم رفتم پیش دکتر مرتضی رضیعی تو مرزدازان دکتر خوبیه و بهم راکوتان نداد اما بعد ۳۰ سالگی جوشا خیلی کم میشن الان ۳۲ سالمه دیگه جوش نمیزنم چیزی هم به پوستم نمیزنم از دیروز ماسک خیار و آب برنج میزنم خیلی خوبه سفیده تخم مرغ و سیب زمینی هم فکر کنم خوب باشه
مامان نی نی جان آخه خستم کرده دیگه، این یکی خوب نشده سه تا دیگه میزنه، کل پوستم لک و قلنبه های جوش، دلم یه پوست صاف و یکدست میخواد شماره ای از دکترت داری؟
مرسی مامان نی نی عزیز

سلام بچه بنظر من بهترین متخصص پوست دکتر سارا کریمی ایشون قبلا بیمارستان رازی بودن و من پیششون میرفتم کارشون خیلی عالیه و چیزی الکی تجویز نمیکنن من چندتا از آشنا همون رو هم که معرفی کردم خیلس خیلی رازی بودن از ایشون الان تو کلینیک و بیمارستان های دیگه هستن کانال تلگرامشون رو دارم براتون میذارم یه خوبی دیگه که دارن از طریق تل یا شماره تماس مستقیم با بیماراشون در ارتباطن

کانال  :   Dr_sarakarimi@

شماره تماس :      ۰۲۱۷۴۴۷۱۱۱۱  کد  ۷۳۲۵

من چون محل کارم تو آیت اله کاشانیه خیلی دنبال دکتر با سواد گپشتم برای جای جوشام و تزریق ژل لبم یکی از دوستان دکتر جاوید حسینی و معرفی کرد

خیلی کارش خوووب بود 

خیلی هم مطب شلوغی داره

ولی ارزش داره برید پیشش

من عاشق این دکترم

بهترین دکتر پوست در تهران به نظر من خانم دکتر خاک سفیدی هستن منکه چند ساله برای هر مشکلی پیش شون میرم و خیلی هم راضی ام تازه از وقتی کرونا اومده بنده خدا بهم مشاوره آنلاین میده که دیگه مجبور نباشم تو این شرایط برم تا مطب شون

دکتر خاک سفیدی ماهه ماه. بهترین دکتر پوست تهران هستش. من چند جلسه حضوری رفتم پیش شون و تمام جوش های صورتم از بین رفت خیلی راضی ام ازشون. ولی الان بخاطر کرونا مشاوره آنلاین میگیرم هم به صرفه تره برام هم راحت تره.