2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقد دوس دارم ولی از پختن شیرینی های خمیری میترسم انگار..نوش جان

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

یک قاشق شکر و یک قاشق خمیر مایه رو با نصف پیمانه اب ولرم یا شیر ولرم من با اب درست کردم خوب شد شیر خمیر بد میشه بنظرم میزاریم بمونه تا خمیر مایع عمل بیاد ۸۰ گرم عسل ۸۰ گرم روغن دوتا تخم مرغ وانیل و هل کمی من هل دوست نداشتم نریختم  قاطی میکنیم بعد خمیر مایع عمل امده هم اضاف میکنیم و در اخر ۵۰۰ کرم ارد الک کرده رو کنار دستمون میزاریم و هی کم کم اضاف میکنیم تا خمیر لطیفی بشه و بدست نچسبه خمیر نباید سفت بشه و خشک باید نرم و لطیف باشه و چون عسل قاطیش هست باعث میشه خمیرمون لطیف و یکمم چسبندگی بیشتر داشته باشه اما برای این اندازه مواد من دقیقا ۴۶۰ گرم ارد مصرف کردم و خوب شد و بعد میزارم دوساعت جای گرم بمونه روشم سلفون میکشیم بعد دوساعت برش میداریم مواد میانی رو میزاریم داخلش و مدل گل میپیچیمش و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد با یکم زعفرون اب شده و زرده تخم مرغ روشون میزنیم و کنجد میریزیم به مدت ۲۰ دقیقه رو درجه ۱۷۰ میپزیمش بستگی به فر و توستر داره وقتی روشون یکم طلایی شد خوبه مواد میانیش هم خرما رو هسته هاشو جدا میکنیم و میزاریم بپزه و نرم نرم نرم بشه گردوو کره هم اضاف میکنیم به اندازه نیاز بعد مخلوط میکنیم و این مخلوط رو میانه خمیر میگذاریم نوش جان  

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792