یک قاشق شکر و یک قاشق خمیر مایه رو با نصف پیمانه اب ولرم یا شیر ولرم من با اب درست کردم خوب شد شیر خمیر بد میشه بنظرم میزاریم بمونه تا خمیر مایع عمل بیاد ۸۰ گرم عسل ۸۰ گرم روغن دوتا تخم مرغ وانیل و هل کمی من هل دوست نداشتم نریختم قاطی میکنیم بعد خمیر مایع عمل امده هم اضاف میکنیم و در اخر ۵۰۰ کرم ارد الک کرده رو کنار دستمون میزاریم و هی کم کم اضاف میکنیم تا خمیر لطیفی بشه و بدست نچسبه خمیر نباید سفت بشه و خشک باید نرم و لطیف باشه و چون عسل قاطیش هست باعث میشه خمیرمون لطیف و یکمم چسبندگی بیشتر داشته باشه اما برای این اندازه مواد من دقیقا ۴۶۰ گرم ارد مصرف کردم و خوب شد و بعد میزارم دوساعت جای گرم بمونه روشم سلفون میکشیم بعد دوساعت برش میداریم مواد میانی رو میزاریم داخلش و مدل گل میپیچیمش و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد با یکم زعفرون اب شده و زرده تخم مرغ روشون میزنیم و کنجد میریزیم به مدت ۲۰ دقیقه رو درجه ۱۷۰ میپزیمش بستگی به فر و توستر داره وقتی روشون یکم طلایی شد خوبه مواد میانیش هم خرما رو هسته هاشو جدا میکنیم و میزاریم بپزه و نرم نرم نرم بشه گردوو کره هم اضاف میکنیم به اندازه نیاز بعد مخلوط میکنیم و این مخلوط رو میانه خمیر میگذاریم نوش جان