2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ندارم ولی ابجیم کلا بچشو میذاره خونه ما یه ۱۰ دیقه طول میکشه یک سالشه یه پسرم داره ۴ سالشه فوقش ۵ میکشه میخوابه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

پسرم ۴ سالشه ۱۲ شب میخوابه تا ۱۰.۵ صبح.همین

شب هم زود خوابش میبره همون ۱۲ البته😁

البتا ساعتهاش متغیره

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

۴ سالش روز خواب نداره صب ۱۰ ۱۱ پا میشه شبم ک ۱۲ میخوابه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

دختر من 4 سالش شب س 11 میخوابه صبحم س 8 پامیشه بعداظهر به هیچ عنوان نمیخوابه نیم ساعت تا 1 س هم طول میکشه تا بخوابه خوابش میاد ولی نمیخواد بخوابه

کلا از نوزادی کم خواب بود 

خودش میگه خواب را دوست نداره

دختر من متولد ۹۵ هست..از ۱۲شب میخوابه تا ۱۱  صبح.البته الان اینجوری شده.قبلنا ۱۰شب میخوابید تا ۹صبح ۲ونیم یا ۳ میخوابید تا ۵

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀