درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا موهام رشد نداره خیلی هم مو خوره دارم بیشتراز هزاربارم هر مدلی هم گفتن زدم اما تاثیر بخصوصی نداشت دیگ خسته شدم😔😔
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
بعد از حموم یکم که هنوز مو نم داشت،روغن نارگیل اصل(از عطاری بگیرین)بمالین به نوک موهاتون و شونه کنید به همه موها برسه،زیاد نزنید چرب هم نمیشه مو،
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
نوک موهاتونو بزنین تا رشدش شروع بشه،تامام ،دنبال راه حل دیگم نگردین
من هر ماه دو سانت نوکشو میچینم ولی ده روز بعد دوباره موخره میزنه
البته رشدم داره ها هرماه یه سانت رشد داره ولی موخره لعنتی ول کن نیست
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
روغن زیتون تصفیه نشده هم اگر ندارید همین معمولی،گرم کنید مثلا روی بخار کتری،بزنید به ریشه موهاتون ماساژ بدید بعد دوسه ساعت بشورید،اگر هربار که میخواین برین حموم قبلش اینکارو کنین نتیجه شو میبینین
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
چندساله اینکارو میکنم با روغن زیتون نارگیل آرگان... الان میخوام کرچک بگیدم.مبگن خوبه. اما موهام از ...
تاثیر داره واسه مو و پوست هیچ چیز مثل مواد طبیعی راحت و بدون ریسک نیست
من هر ماه دو یانت نکشو میچینم ولی ده روز بعد دوباره موخره میزنه البته رشدم داره ها هرماه یه س ...
دقیقا😪