سلام دوستا، راستش من شوهرم چن وقتیه میگه می خواد بعد اداره هفته ای سه چار روز مسافرکشی کنه،خب البته از نظر مالی می تونه خ کمکمون کنه،اما من دوست ندارم، هم به این خاطر که ممکنه دزد و اینا سوار بشن خدانکرده خطری باشه،هم اینکه همه جور زن و دختری سوار میشن،نظرتون چیه؟
اتفاقا نامزد منم می خواست این کار رو بکنه منم بدم میاد و قبول کرد که انجام نده خودشونم کرم نداشته باشن یه وقت زنای عوضی به تورشون می خورن همین چند وقت پیش همین جا تعریف می کردن زنه سوار شده سینش رو نشون داده گفته یا میای خونم یا جیغ و داد می کنم که می خوای اذیتم کنی یا پول بده
به نظر من اشکالی نداره همسر شما داری عقل و شعوره و خوب رو از بد تشخیص میده میتونه مسافر برای مسیرهای خلوت قبول نکنه بعدشم حتی از اون جور خانوم ها هم گیرش بیفتن میتونه راحت رد کنه فوقش جیغ و داد بکنه اصلا مهم نیست شخصیت اینجور ادمها و کارشون مشخصه
اره متاهلم من خیلی به این چیزا فکر نمیکنم همسر من شرکت خصوصی کار میکنه که پر از دخترهای جوون هست و خوشتیپ اما برای من مهم نیست و هیچوقت دلم نلرزیده قرار باشه صبح تا شب بشینم به اتفاقات احتمالی فکر کنم و جلوی خیلی از کارها و پیشرفت هارو به خاطر احتمالات این مدلی بگیرم که تو زندگیم یه قدم هم به جلو برنمیدارم