2777
2789
عنوان

مسافرکشی؟

1409 بازدید | 25 پست
سلام دوستا، راستش من شوهرم چن وقتیه میگه می خواد بعد اداره هفته ای سه چار روز مسافرکشی کنه،خب البته از نظر مالی می تونه خ کمکمون کنه،اما من دوست ندارم، هم به این خاطر که ممکنه دزد و اینا سوار بشن خدانکرده خطری باشه،هم اینکه همه جور زن و دختری سوار میشن،نظرتون چیه؟
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
به نظر من که خوبه یه کمک خرجی میشه بهش بگو تا دیر وقت کار نکنه که شما نگران بشی در مورد همجواری با زن و دختر که اگه بهش اعتماد داری نباید نگران بشی
آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم .......... نه به هر قیمتی زندگی کنیم.......... وبلاگ بنیاد نیکوکاری ترنم مهر http://taranomemehr.blogfa.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا بهت برای داشتن همسری مثل ایشون که مسئول هستن تبریک میگم دوما عزیزم تو هر مکانی زن و دختر وجود داره نباید نگرانی رو به خودت راه بدی همسرت اگه شخصیت ثابتی داشته باشه با هیچ چشمو ابرویی نمیلرزه
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...
شوهرم بد نیس نماز خونه،اما توجهش رو همه چی از جمله زنا زیاده،با یه نگاه گذرا کل تیپ طرفو تحلیل می کنه،اولین مدا رو اون میفهمه زودتر از من که زنم،اینا نگرانم میکنه
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
عزیزم شما که همیشه باهاش نیستی پس نمیتونی 24 ساعت کنترلش کنی پس اگه خواسته باشه کاری بکنه تو طول روزم میتونه
آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم .......... نه به هر قیمتی زندگی کنیم.......... وبلاگ بنیاد نیکوکاری ترنم مهر http://taranomemehr.blogfa.com
خوب اگه نیاز ندارین نرن
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...
مگه همسرت نیس بهش اعتماد داشته باش ببین دوست عزیزم اگه همسرت خدایی نکرده مشکلی داشته باشه راه این که خیانت کنه رو پیدا میکنه نیازی به مسافر کشی نیس بس به همسرت اعتماد داشته باش و بزار این رو واسه بهبود زندگیتون انجام بده
 before i die i want to be happy and make others happy