2777
2789
عنوان

آ بجیم حالش خوب نیس کمک

259 بازدید | 11 پست

سلام

از دیشب تا ظهر امروز 3تا قرص ژلوفن خورده همینجور خواب و بی حاله عصری هم چندبار بالاآورده

نمیدونیم چی کارکنیم

خطرناکه؟؟

گروه قرمز🔴خدا بخواد اولین هدفم ۹۰ دوم۸۶سوم۸۲چهارم۷۸پنجم۷۴ششم  و تا عید۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور شدم

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

احتمالا فاسد بوده یا ناشتا خورده من دوران مدرسه دل درد داشتم به فاصله یک ساعت ازهم ۳تا ژلوفن خوردم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

دندانش درد میکرده بابام دیشب یکی دادنش دوتا دیگ رو خودش خورده را سی یادم رفت بگم8سال ...

به بچه قرص ژلوفن ندید.مسموم شده باید ببرید دکتر.کبد بچه رو نابود میکنید اینهمه دارو میدید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

ببین اگر دندونش چرک کرده باشه تا چرکش خشک نشه دردش با مسکنم آروم نمیشه .سفکسیم بدید بهش.پیازم رنده کنید بزارید تو گوش طرفی که دندون درد داره

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....