2777
2789

یا مثلا اموات راهنمایتون کنن یا حرفی بهتون بزنن ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب پدربزرگم با هم رفتیم مشهد و اومدیم 

بعدش چه تعبیری از اون خواب کردید

من در مورد بابام ديدم حالا نميدونم صادقه بود يا نه

تعریف میکنین

اره دیدم من چند بار تعبیرشم برام شد

لطفا تعریف کنین

من و خاهرم اعتقادی به خدا و دین و اون دنیا نداشتیم و نداریم

خواهرم فوت کرد

اومد بخابم گفت  بزودی میبینمت اگه بخندی میخندم گریه کنی گریه میکنم

نمیدونم توهم زدم یا خوابم حقیقت داشته

خواب عحیبی بود

I am a queen because I have a cute mad king

بله.من خواب بابابزرگمو  چنبار دیدم.یبار نزدیک ازدواجم..یبارم وقتی تازه فوت کرده بود.وقت ازدواجم یدونه سیب سرخ بهم داد و برام دعای خوشبختی کرد.بعد مرگشم ب خوابم اومد یه بدهی داشت بهم گفت و رفت.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من و خاهرم اعتقادی به خدا و دین و اون دنیا نداشتیم و نداریم خواهرم فوت کرد اومد بخابم گفت  بز ...

الان اعتقاد پیدا کردین؟

والا نه اما چند وقت پیش‌ خواب دیدم که مسئولين میگفتن که رو زمین‌ جا نیست دفن کنیم هر کی مُرد تو پشت بوم خونه اش دفنش کنین🤷‍♀️🦩بخاطر کرونا....

«آسوده باشید، از این گوه تر هم خواهد شد.»

من خیلی رویای صادقه میبینم خیییییلی

تعریف کنین

الان اعتقاد پیدا کردین؟

نه

یعنی هیچ کاری با خدا ندارم

اون برای خودش خدایی کنه

منم برای خودم انسانیت

برای انسان خوبی بودن نیازی به خدا ندارم

ترجیح میدم بجای روزه و نماز

به یه نیازمند کمک کنم

طمع بهشت و ترس جهنم هم نداشته باشم