2777
2789
عنوان

خانمای هنرمند کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک باقلوای تضمینی خیلی خوشمزه 

آرد 2 لیوان   شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان  ماست 1 لیوان  تخم مرع 4 عدد  بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری   وانیل و هل کمی    مواد شربت  یک ونیم لیوان شکر  یک لیوان  آب و گلاب  زعفران کمی      طرز تهیه مواد شربت را روی حرارت گذاشته از زمان جوش چند دقیقه بجوشه نیازی نیست غلیظ بشه    برای کیک تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا حجم ان 2 برابر بشه  و کاملا سفید این قسمت خیلی مهم هست  بعد ماست رو اصافه میکنیم و روغن یک دور با همزن بزنید نکته اینجاست وقتی روغن رو اضافه کردید زیاد هم نزنید پف تخم مرغ رو میخوابونه  بعد آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به ماده اصلی  و با پالت هم میزنیم ته قالب رو چرب و خوب آرد میپاشیم مایع رو ریخته و در فر با حرارت 180 طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه تا روی اون کاملا طلایی بشه  اگر دوست داشته باشید میتونید دو تا زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر مخلوط و کمی زعفران مخلوط و روی کیک قبل از تو قر گذاشتن با قلم نو پخش کنید    بعد کیک رو با چاقو اره ای به صورت لوزی برش کرده و شربت رو روی کیک میریزیم   برای ریختن شربت باید این نکته رو رعایت کنید یا یک گرم باشه شربت سرد یا برعکس اگر هر دو گرم باشه کیکتون خمیر میشه  برای شربت میتونید هر مقدار سلیقه دارید بریزید من خودم کم میریزیم   امیدوارم درست کنید و لذت ببرید  راستی قالبش 30 در 40 هست.

کیک شیر داغ بزن تونت میاد عالیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب