2777
2789

دوستان ۲ و نیم شهریه پیش دبستانی و تسویه کردیم.تا آذر انقد گیر دادن که نمیذاریم بچتون بیاد و فلان همه تسویه کردن

الان مادرا اعتراض کردن میگن شهریه بابت پول نت معلما که دارن تو کانال مطالب میذارن

من از کانالشون اومدم بیرون چون اصلا بدرد نمیخورد مطالبی که میذاشتن.تازه من پول و دادم حضوری آموزش ببینه بچم نه اینطوری.وگرنه خودم با دوتا سرچ ساده همه چی بهش یاد میدادم

شماها از این بابت مشکل نخوردین.ابلاغیه ای چیزی از طرف دولت نیومده؟

بخدا زور داره امسال کلی هم بخاطر آلودگی تعطیل بودن.ما هم الان درآمدی نداریم تو این قرنطینه بتونیم کرایه خونه بدیم

خواهش میکنم اطلاعاتی دارین کمک کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو و نیم پیش دبستانی

مگه میخوان چیکار کنن؟ وااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ما 300 تا از پولش مونده بود که دیروز اونم دادیم و کامل تسویه شد ! مدیرشون همش میگف تسویه کنین ک مجبور شدیم بکنیم همش میگه اجاره ایم فلانیم باید تسویه کنین 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

باسلام وعرض ادب و احترام خدمت همکاران محترم پیش دبستانی

جزئیات پرداخت شهریه مراکز پیش دبستانی  غیردولتی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی:

🔹والدین دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، هزینه آموزش تحت عنوان شهریه ثابت و فوق برنامه آموزشی را باید کامل پرداخت کنند.

🔹پیش ثبت نام مدارس غیردولتی به صورت مجازی و غیرحضوری آغاز شد.

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
جاریم 5 تومن بدون سرویسش شده

چه خبره مگه...مگه سر گردنس 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
باسلام وعرض ادب و احترام خدمت همکاران محترم پیش دبستانی جزئیات پرداخت شهریه مراکز پیش دبستانی &n ...

خب همش امسال تعطیل بودن حداقل هزینه کلاسهای فوق برنامه باید کم کنن

باشگاه وبقیه کلاسهارو

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

از ما هم مونده پیش دبستانیه ینی باید بدیم؟خیلی ظلمه که...فرض کنن خدایی نکرده سیل و زلزله اومده اینم جزو اتفاقات  غیر مترقبه س چ فرقی میکنه بازم بدون هیچ وپوچ باید پول بدیم ؟

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....
باسلام وعرض ادب و احترام خدمت همکاران محترم پیش دبستانی جزئیات پرداخت شهریه مراکز پیش دبستانی &n ...

خب ما که آموزشی ندیدیم از مربی ..اصلا برامون برگزار  نکردن که

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....
دو و نیم پیش دبستانی مگه میخوان چیکار کنن؟ وااااا

اينکه چيزي نيست نزديک خونه ما پيش دبستاني نزديک 7 ميليون بود يعني خيابون پشتي مون نبردم بردم خانه فرهنگ 3200 شده که زير نظر شهرداري هستن مثلا