2777
2789
عنوان

همسرم قبول نميكنه بچه بياريم

781 بازدید | 79 پست

چطوري راضيش كنم من ديگه دلم براي بچه دار شدن پر ميكشه همش ميگفت قسط داريم الان قسط تموم شده ميگه كرونا هست منكه نميگم همين فردا ولي  تا برم دكتر و اقدام كنيم چند ماه طول ميكشه چي بگم كه راضي بشه خودشم عاشق بچس

ما چهار سال ازدواج كرديم و من ٢٥سالمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد هنوز نميتونه مسئوليت پدر بودنو بپذيره عزيزدلم،

شايد به لحاظ مالي مطمئن نيست❤️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

منم اوایل مخالف بود خدارو شکر تازگیا راضی شده حالام ک کرونا اومده 😭😭😭😭

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

دلیلش برا بچه نخواستن چیه؟

فشار مالی روشه؟

کلا بچه دوست نداره؟

الان حوصله نداره؟

کلا باید دقیق باهاش حرف بزنی و دلیل مخالفتش رو متوجه بشی. بعد ببینی منطقی هست یا نه. اگر منطقی نبود براش استدلال بیاری.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

منم چهار ساله دارم بهش میگم دیگه داشت رازی میشد که الان میگه کرونا اومده بیکارم کرونا که حالا حالاها نمیره فقط خدا عزیزم به اون توکل کن خواست میده

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم