2777
2789
عنوان

بياييد از علايق تون بگيد اينجا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست

آرایشگری

بافتنی

برنج😁

فست فود

نقاشی😍

آشپزی

سفر

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دلم یه گارگاه خیاطی میخواد😁 بایه عالمه کاغذ الگو وپارچه بدون فکر کردن به چیزی فقط مشغول الگو کشیدن و خیاطی شم واییی انقدر دلم تنگه ☹️💔

آهان عشقمم میخوام💙💕

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

نسکافه ، دنت ، کیک سیب ، شِیک توت فرنگی ، پتزا ، بستنی چیمنی   ، رمان دختری ک رهاش کردی ، من پیش از تو ، پس از تو و هنوز هم من از جوجو مویز ، 

رشته دوس دارم مدیریت گردشگری بخونم ارشدمو ، عاشق کاکتوس ، لاک، اکسسسوری زیورالات ، عاشق بوی قهوه ، عاشق بارون ، عاشق ظرفای بامبو ، عاشق گل نرگس 

خیلی زیادهههههههه   

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊

بوی پسرم ..دیدن صورتش وقتی خوابه ..کادو بهش بدم و خنده و ذوق از ته دلش و خرید و....هرچیزی در کنار پسرم 😍😍😍😍

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

دلمه خیلی دوست دارم 

آش رشته هم خیلی دوس دارم‌

گلم ک‌همه گلا رو دوست دارم بیشتر رز و نرگس 

تفریحم بیشتر دلم میخواد اکیپی بریم مسافرت یا پیک‌نیک بزن و برقص باشه و راحت باشیم همگی باهم 

عاشق این بودم یا بازیگر بشم یا مهماندار ک دنبال جفتشم رفتم اما پافشاری نکردم و تلاشم کافی نبود و درنهایت حسرتش موند ب دلم بیشتر مهمانداری دوس داشتم 

کتاب های رمان  و روانشناسی خیلی دوست دارم 

از این که با دوستام وقت بگذرونم خوشحال میشم اما به لطف شوهرم ممنوعه برام 

دوست دارم ادامه تحصیل بدم تو رشته ی روانشناسی اما بنابردلایلی نمیتونم 

الان از علایقم بخام بگم فقط دلم ی پیتزای بزرگ از رستوران میاد  

دیگه هیچی

فقط همین  

لنت ب قفس

لنت ب کرونا    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

قهوه تلخ  گل رز تفریح جنگل پیتزا لازانیا قورمه سبزی 

خیاطی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

غذا: چیپس_ قهوه_ ماکارونی_ پیتزا

گیتار_ خوانندگی_ موزیک گوش کردن_

کتاب خودت باش دختر

رشته ی دندان پزشکی یا دارو

فیلم هری پاتر

بازیگر: اسماشون زیاده ولی بیشتر تام فلتون

جول اوستین

رقص

گل رز

گربه ام و هاسکیم

سفر

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

پوووووووووووول  خونه بخرم از مستاجری خسته شدم دیگه 

ماشین بخرم 

طلا بخرم   لباس بخرم     لوازم آرایشی  کیف کفش   مسافرت   کیش   قشم  شمال       

مسافرت خارج از کشور 

یه باغ بخرم   توش سبزی خوردن  اسفناج گوجه بادمجون  خیار کدو هویج بکارم   عصرا روی ایونش و فرش کنم  بساط چای و قلیون بزن و برقص 

عاشق دورهمی با دخترای فامیل دخترهای  داییم دختر خاله هام  دختر عمه هام  یه دل سیر بخندم    آش درست کنیم دورهم  وای خدا چقدر آرزوها دارم که اول باید پولدااااار بشم 

کلم پلو کتاب شعر دلم میخواد برم فرانسه برای همیشه دیگه برنگردم گل رز دلم میخواد جنگها تموم بشه همه در آرامش باشن ویروس لعنتی شرش کم بشه هر کی مشکل داره گرفتار شده مشگل گرفتاریش حل بشه دوست داشتم وکیل بشم ولی نشد دلم میخواد هر چی زودتر مشکل عشقم حل بشه که تا شبها بتونه با ارامش بخواب خدا لعنت کنه دوست بد نمک میخوره نمکدون میشکنه دوست داشتم به گذشته برگردم تا جواب دوست نامرد بی معرفت

سو استفاده کننده ام را میدادم دختر کثیف فاسد هیچ وقت نمیبخشمش واگذارش کردم بخدا خیلی خیلی به من بد کرد از اینکه چند سال کورکورانه باهاش دوست بودم به خودم لعنت میفرستم دختریکه کثیف فقط منتظر بود زن بشه هر کاری دوست داره انجام بده برای همچنین ادمهای منتفرم خداروشکر میکنم که تونستم باهاش کات کنم 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝