2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من داشتم یعنی دارم اما کنترل کردم بابد خیلی مراعات کنی باهاش کنار بیا بهترین داروشم ژل مترانیدازول و خوردن دوره ای انتی بیوتیکه تمام من مطینم هیچکس برای روزاسه اندازه من دکتر نرفت و درمان نکرد

اره من داشتم یعنی دارم اما کنترل کردم بابد خیلی مراعات کنی باهاش کنار بیا بهترین داروشم ژل مترانیداز ...

عزیزم قرمزی صورتش چجوریه؟من روی گونه هام همیشه قرمزی داره به صورت گرد.بعد کمی اطراف شقیقه ها قرمزه و بالای تاج ابروهام.من نمیدونم روزاسس یا لوپوس.علایمت چی بود؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره من داشتم یعنی دارم اما کنترل کردم بابد خیلی مراعات کنی باهاش کنار بیا بهترین داروشم ژل مترانیداز ...

عزیزم چه کرمی بزنم این قرمزی لعنتی بره؟یه سوال دیگه آیا تو آزمایش خونم نشون میده؟من تو آزمایشاتمcrpبالا بود و دفع پروتیبن داشتم و...

اگه ببم روزاسه و لوپوس خودت نمی دووی حتما برو دکتر برای لوپوس حتما بابد بری روماتولوژ با توجه به اینکه سی پی ار بالاست حنما برو روماتولوژ دفع پروتین هم مربوط به کلیه هست باید بری متخصق کلیه

اگه ببم روزاسه و لوپوس خودت نمی دووی حتما برو دکتر برای لوپوس حتما بابد بری روماتولوژ با توجه به این ...

عزیزم تو روزاسه آزمایش خون چیزی و نشون نمیده؟مثلا crpشما بالا نبود؟