2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میترسم برام تکرار شه اون جریان

اون وخ از این نمیترسی ک استرست باعث میشه دیر نتیجه بگیری 😉 اینو بادت باشه استرس رو بزار کنار بقول ی خانومه توو سایت میگف ب استرس اینا فکر نکنید فقط لذت ببرید 😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
وای چ قد سخت شد😅😅😅 یعنی از وقتی ک برام تموم شد از ۱۲ روز بعدش کیت استفاده کنم  یا از ۱۲ هم ...

از اولین روز پری ۱۲روز بگذره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
وای چ قد سخت شد😅😅😅 یعنی از وقتی ک برام تموم شد از ۱۲ روز بعدش کیت استفاده کنم  یا از ۱۲ هم ...

از اول خونریزی پریودت باید حساب کنی صبر کن برات یه عکس میفرستم تا بهتر متوجه شی من یه اپ دارم که بهم میگه کی تخمک گذاریمه 

Silenc says a lot more than you think 🤍

عزیزم سیکل یعنی از اولین روز پریودی باید حساب کنی 

بعداز پریودی میشه روز۸ بعد نهم همینجوری می ره جلو تا روز ۱۲ که از کیت استفاده میکنی

اون وخ از این نمیترسی ک استرست باعث میشه دیر نتیجه بگیری 😉 اینو بادت باشه استرس رو بزار کنار بقول ی ...

راستش دست خودم نیست احساسم میگه باردار میشم اما دعا کنید بارداری سالم داشته باشم 

Silenc says a lot more than you think 🤍
عزیزم سیکل یعنی از اولین روز پریودی باید حساب کنی  بعداز پریودی میشه روز۸ بعد نهم همینجوری می ...

یعنی ۱۲ روز بعد از پریودی م کیت بزارم؟

راستش دست خودم نیست احساسم میگه باردار میشم اما دعا کنید بارداری سالم داشته باشم 

آره راست میگی،من با اینکه دارم برای بچه دوم اقدام میکنم باز استرس دارم،انشاالله این سری صحیح وسالم میگیره

از اول خونریزی پریودت باید حساب کنی صبر کن برات یه عکس میفرستم تا بهتر متوجه شی من یه اپ دارم که بهم ...

باشه عزیزم بفرست😊

میفهمم واقعا منم سر ی چیز دیگه دست خودم نیس کلی ب خودم روحیه میدما برای انجامش همه چی یادم میره😅