2777
2789
عنوان

عروس خانوایی که

175 بازدید | 17 پست

دایما شوهرتونو علیه خانوادش بخاطر توقعات بیجاتون تحریک میکنید

مطمین باشین کسی که انقد راحت به خانوادش بی احترامی میکنه یه روزی به شماهم بی احترامی میکنه 

پس انقدرررر پر توقع نباشین 

خواهرشوهری که سرش تو لاک خودشه و کاری به کارتون نداره رو چرا اذیت میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا فعلا این خواهرشوهرا هستن که سرشونو تو شورت ما گذاشتن

من خودم خواهرشوهر دارم ۱۰ساله ازدواج کردم یکبارم کاری به کار ما نداشته

اما عروس خانوممون سه ماهه از راه نرسیده هرروز برادرمو پر میکنه و از ما توقع بیجا داره 

مثلا چیکار میکنه  ؟ چه توقعی داره ؟ کنجکاوم البته

مثلا میگه چرا بابات اون روز اون حرف رو به تو(شوهرش)زده حرفای بین پدر و پسری 

یا میگه خواهرات چرا به من زنگ نمیرنن 😟چرا خودشون باهم حرف میرنن ولی منو زنگم نمیزنن ما راه دور هستیم و یکبارم بیشتر عروس خانوم رو بیشتر ندیدیم 

و باعث شده برادرم حسابی به خواهرم و پدرم بی احترامی کنه و چندین روزه اذیت میکنه 

مثلا میگه چرا بابات اون روز اون حرف رو به تو(شوهرش)زده حرفای بین پدر و پسری  یا میگه خواهرات&n ...

واااااا پس واقعا پرتوقعه یکی نیست بهش بگه بیچاره به مرور خودتو از چشم میندازی 

واااااا پس واقعا پرتوقعه یکی نیست بیچاره به مرور خودتو از چشم میندازی 

افتاده از چشممون 

بخدا برا کادوهاش هیچی کم نذاشتیم همه جی تکمیل ولی این دنبال دعواس

برادرمم کله اش داغه اذیتمون میکنه 

مثلا میگه چرا بابات اون روز اون حرف رو به تو(شوهرش)زده حرفای بین پدر و پسری  یا میگه خواهرات&n ...

مادرشوهر منم اون اوایل میگفت دخترام بمن زیاد زنگ میزنن تو چرا نمیزنی گفتم اونا دختراتن من از این کارا خوشم نمیاد مثل عروس شما خیلی پر توقع تشریف داشت ولی من کلا اهمیت نمیدادم شما هم باید اصلا بهش اهمیت ندید 

مادرشوهر منم اون اوایل میگفت دخترام بمن زیاد زنگ میزنن تو چرا نمیزنی گفتم اونا دختراتن من از این کار ...

اخه برادرمو تحریک میکنه 

توقعی داره به خودمون بگه تا جوابشو بدیم  نه اینکه برادرمونو پر کنه 

افتاده از چشممون  بخدا برا کادوهاش هیچی کم نذاشتیم همه جی تکمیل ولی این دنبال دعواس برادرمم ...

اولاشه شماها خانمی کنید چیزی نگید ک میدونمم نمیگید داداشت ب وقتش میفهمه زنش کرم داره

اولاشه شماها خانمی کنید چیزی نگید ک میدونمم نمیگید داداشت ب وقتش میفهمه زنش کرم داره

ما جراتشو نداریم به خانومش حرفی بزنیم برادرم بما گفته جلو خانومم حرف بی ربط نزنید مادر و پدرم و هر سری اریت میکنه که چرا حرف میزنید مثلا مامانم میگه بیا یه عکس بگیریم جمعمون جنعه برادرم میکه چرا گفتی ابرومو بردین

خستمون کردن دوتایی

اخه برادرمو تحریک میکنه  توقعی داره به خودمون بگه تا جوابشو بدیم  نه اینکه برادرمونو پر ک ...

خب همینو ب داداشت بگو . بگو ما ک دشمنش نیستیم اگه حرفی داره دلخوری ای داره چرا تو رو واسته میکنه بیاد ب خودمون بگه کدورتم برداشته میشه البته با نرمی بگو فکر کنه دعوا دارید با عروستون

ما جراتشو نداریم به خانومش حرفی بزنیم برادرم بما گفته جلو خانومم حرف بی ربط نزنید مادر و پدرم و هر س ...

یا حسین پس هیچی دیگه از خدا میخام داداشت طرف حقو بگیره ن اینکه ی طرفه هواداری کنه به زنداداشتم عقل بده