2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 53 پست
واااااای عزیزم خدا پشت و پناهت باشه مواظب هدیه ای ک بهت داده باش ب حرف کسی هم گوش نده شاید این آخرین ...

واقعا نم سنم 30ساله دیگه کشش سقط ندارم 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
نه به هیچ عنوان درد نداره هرکی گفته دروغ گفته انکار نه انکار سقط کردی من 3تا کورتاژ داشتم به محض که ...

واقعا ممنونم از راهنماییت آبجی گلم انشالله بارداری سالمی داشته باشی اصلا سقطش نکن وقتی سالمه خدا قهرش میگیره......انشالله ب لطف خدا و بخاطر اون فسقلی معصوم شوهرت هم قبولش می‌کنه اصلا نترس و توکلت ب خدا باشه

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم..چند هفته بودی؟

من هم سه شنبه با قرص زیرزبونی بچمو سقط کردم به خاطر از کار افتادن قلب جنین..

من چند ساعت اول درد شدید لرز و حالت تهوع داشتم ولی دردم چند ساعت بعد خیلی کمتر شد و خونریزیم هم به جز چندساعت اول شبیه پریودی..

اصلا تحرکت نباید زیاد باشه افتادگی رحم پیدا میکنی فقط پیاده روی اروم داشته باش و کیسه اب گرم و ماساژ شکم با روغن های گرم..

نمیدونم دقیق من قبلا از یه خانم ارایشگر شنیدم مثل اینکه باید مثل آب خودتو باهاش بشوری از سر تا پا ح ...

والا از دیروز انقد زعفرون خوردم راه رفتنی صدا موج میده شکمم😕

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
والا از دیروز انقد زعفرون خوردم راه رفتنی صدا موج میده شکمم😕

عزیزم دعای معراج رو هم بخون از خدا بخوا کمکت کنه راحت شی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
واقعا نم سنم 30ساله دیگه کشش سقط ندارم 

پس اصلا سقط نکن ترو خدا حیفه آبجی سنت هم برا بارداری خطرناکه نگهش دار ب لطف خدا همه چی حل میشه

یعنی چجوری بریزم تو وان بشینم توش یا چجوری؟؟

نه فعلا تو وان اب و ...نشین امکان عفونت هست..اب زرشک بخر بخور..

دم نوش تخم شوید، زیره رازیانه بخور و دمنوش اویشن و جوشونده جعفری ...ورزش و حموم و وان الان خوب نیست..

واقعا ممنونم از راهنماییت آبجی گلم انشالله بارداری سالمی داشته باشی اصلا سقطش نکن وقتی سالمه خدا قهر ...

فداتشم ایشالا که شمایم سریع دفع بشه راحت بشی با این شرایط میتونی بری بیمارستان سقط کنی چون پوچ 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
عزیزم متاسفم..چند هفته بودی؟ من هم سه شنبه با قرص زیرزبونی بچمو سقط کردم به خاطر از کار افتادن قلب ...

الان باید۹هفته می‌بود اما تو ۶هفته بخاطر تشکیل نشدن قلب متوقف شده.....قرص هام تموم شده فقط خونریزی شبیه پریودی دارم دکترم گفت طناب بزنم اونم فایده نداشت اصلا انگار ن انگار

نه فعلا تو وان اب و ...نشین امکان عفونت هست..اب زرشک بخر بخور.. دم نوش تخم شوید، زیره رازیانه بخور ...

ممنونم از راهنماییت خواهر گلم 

فداتشم ایشالا که شمایم سریع دفع بشه راحت بشی با این شرایط میتونی بری بیمارستان سقط کنی چون پوچ 

دکترم گفت تا فردا دفع نشه کورتاژ

الان باید۹هفته می‌بود اما تو ۶هفته بخاطر تشکیل نشدن قلب متوقف شده.....قرص هام تموم شده فقط خونریزی ش ...

چند روز پیش قرص خوردی؟قلب جنین من تو هفته ی هفت و پنج روز از کار افتاد..

دکتر به من ده تا قرص داد هر سه ساعت یکی داخل واژن یکی زیر زبون..

البته برای من هم خونریزی ام کمه شبیه پریودی البته چند بار لخته های به اندازه بند انگشت داشتم ..شما هم دفع لخته داشتی؟ بعد مصرف قرص لرز و حالت تهوع و ..داشتی؟

چند روز پیش قرص خوردی؟قلب جنین من تو هفته ی هفت و پنج روز از کار افتاد.. دکتر به من ده تا قرص داد ه ...

۶ تا قرص داد هر چهار ساعت ۳تا زیر زبونی فقط....تو ۶ هفته متوقف شده رشدش...باید الان ۹هفتهو۲روز می‌بودم...قرصام دیروز اولین نوبت ساعت ۴و دومین نوبت ساعت۸مصرف کردم...اول نیم ساعتش هر دوش درد شدید گرفتم منقبض میشد رحمم بعدش یهویی خونریزی شروع شد لخته خون میاد و خون آبه،الانم درد و خونریزیم شبیه پریودیه....اولش آره تب ارز و حالت تهوع داشتم الان نه

۶ تا قرص داد هر چهار ساعت ۳تا زیر زبونی فقط....تو ۶ هفته متوقف شده رشدش...باید الان ۹هفتهو۲روز می‌بو ...

خوب پس لخته خون هم دفع کردی دیگه 

دکتر من گفت یک هفته ی دیگه بیا سونو میکنمت اگه بقایا داشت تصمیم میگیرم..تو هم خیلی زود نرو زمان بده به بدنت برای سقط..چیزایی که گفتم رو بخور..

البته من هم خییلی نگرانم کارم به کورتاژ و اتاق عمل نرسه و فعلا اون مواردی رو که برات نوشتم رو دارم روزانه میخورم..

امروز بعد چهار روز دوباره یک لخته تقریبا سه سانتی ازم دفع شد..توکل به خدا...

ناراحتی از دست دادن جنین یک طرف، درد و نگرانی بابت این مساله هم یک طرف..

خوب پس لخته خون هم دفع کردی دیگه  دکتر من گفت یک هفته ی دیگه بیا سونو میکنمت اگه بقایا داشت تص ...

آره واقعا خدا خودش هوامونو داره عزیزم نگران نباش