2777
2789
عنوان

ماداراییی ک پسر دارن

208 بازدید | 27 پست

پسرم 4 سالشه  جنب و جوش زیاد داره یعنی فضوله و بازبگوشه  .. جدیدا ک زیاد گوشی بازی میکنه و نگاه میکنه لجباز شده حیلی بهانه های الکی و اینا  ....حالا  پسر برادر شوهرمم 5 سالشه باهم بازی میکنن و اینا  مثلا پسرم میره  اونجا بهش میگه برو گوشی مامانت یا تبلتت رو بیار اینم سریع میاد خونه ک بهم بده اگه بهش ندم گریه زاری هرچی هم میگم خراب میشه و اینا گوش نمیده    حالا همین پسر برادر شوهر  خودش ن گوشییش میاره ن چیزی میگه خراب میشه مامانم اجازه نمیده..بعد شوهردمم هی غر  ک  درست یادش ندادی و اینا برو یاد بگیر بچه تربیت کرده😣😕دیروزم رف خونشون بعد برگشت ک تبلتم میخام دوباره برگشت گف  پرتقال میخام ببرم  اصلا گووش نمیده  ... شما چیکار میکنید ک بچه گوش ب حرف باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه بره بگو اگر واسه وسیله ای بیای دیگه اجازه رفتن نداری .ب گریه زاریاشم توجه نکن 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

با مهربونی وحوصله بهش بگو .

بگو اگه دوستت اورد شما هم ببر .یا چیزهای دیگه برای بازی پیشنهاد بده بهش .بازی های کامپیوتری رو ذهن بچه ها اثر مخربی میزاره .

بچه ها هین بازی استرس زیادی رو تحمل میکنن وچون بعضا موفق به شکست بازی نمیشن عصبی وپرخاشگر میشن .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

تو خونه باهاش حرف بزن بعد ببرش.

به گریه هاش اهمیت نمیدم.میدونه که وقتی میگم نه یعنی نه😡☝

از اول بهش گفتم حق نداره از خونه ی کسی چیزی بیاره خونه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نصیحتش کن بگو نبر میبره واسه خودش پست نمیده بگو هیچوقت وسایلارو از خونه نبر..ی جوری واسش بگو ک حرفات ...

عزیزمم میگم   ..میگم نباید ببری میگه میخام بازی کنم  خراب نمیکنم 

پسره منم ۴ سالشه بچن بازیگوش و شلوغ. اما بضی حرفامو قبول میکنه وقتی میخاد بره پیش دختر عمو پسرعمواش ی چیزی ببره نمی زارم چون بچه های جاریم یجورین هرچی ببینن می زارن کیفش میبرن..ی جوری میگم‌ک میفته تو مغزش...

بعضیا خیییییلی لجباز و سرتق تشریف دارن اصلا ربطی به تربیت نداره.

یکیش پسر من

موندم والا لچه های مردم چطور حرع گوش مزدن

اونوقت پسرم از دو سالگی تا الان موند به دلم حرف گوش بده

یعنی لحباززززززه هااااا

به شوهرت بگو ربطی به تربیت نداره نمیبینی وقتی جیزی بخوتد چقدر جیغ و داد میکنه؟؟؟؟تو باید کمکم کنی ادبس کنیم صحیح نه که ملامتم کنی