2777
2789
امکانش هست من یه شماره تو شخصی به شما بدم و اسم و فامیلش رو بهم بگید؟؟ اگه این کار رو کنید لطف م ...

اره عزیزم بفرست اگر ثبت شده باشه میاره

showcaller

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
اره عزیزم بفرست اگر ثبت شده باشه میاره showcaller

ممنونم..پس درخواست دوستی میدم بهتون قبول کنید

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم..پس درخواست دوستی میدم بهتون قبول کنید

میشه عکس برنامه رو هم لطف کنید بفرستید ببینم چه شکلیه؟

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿

ممنونم ازتون 

اره عزیزم بفرست اگر ثبت شده باشه میارهshowcaller

سلام عزیزم تو رو خدا این اسم و فامیل این شماره هم دربیار ممنون میشم به جون عزیزت این کارو کن مزاحممه.در خواست میدم قبول کن 

اره عزیزم بفرست اگر ثبت شده باشه میارهshowcaller

سلام عزیزم تو رو خدا این اسم و فامیل این شماره هم دربیار ممنون میشم به جون عزیزت این کارو کن مزاحممه.در خواست میدم قبول کن