2777
2789
عنوان

سوسک ریز کمک

233 بازدید | 36 پست

بعضی وقتا سوسک ریز میبینم تو خونه همیشه هم روی دیوار هستن خونمونم یک ساله تازه ساخته شده همه جاهم تمیز کردم نمیدونم اینا از کجا میاد چکارکنم دیگه گم بشن خیلی میترسم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کابینت و کمد دیواریه

قرص کابینت هس 

یا اینکه وسیله هاتو بیار بیرون کامن بپاش تو کمد و کابینتا از،بین میرن ولی چن روز وسیله هات بیرون باشن بو نگیرن

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

به سرعت زیادخواعندشد،جلوشویگیر،

یه سم سوسک هست مثل خمیردندونه،به نام امحا،

بخروبه اندازه یک نخودهمه جای خونه واشپزخونه بزن،توی کابینت هاگوشه هاش بزن،تاپنج سال هر موجودی رو ریشه کن میکنه،وسوسک باخوردن سم تشنه میشه ومیره توراه آب،وهمونجامنهدم میشه،حتی جسدش رو نمیبینی.