2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سوال میپرسم شما چقد هزینه کردین؟ بیشتر از ماهی ۳۰۰ نمیتونم 

قیمتش شهرای مختلف ی خرده فرق می کنه

تا جایی ک من می دونم تا بهمن ماه قیمت مثلن اتاق ۶ نفره بین هشصد تا نهصد (برای دو ترم)

این تو کرمانشاه بود شهرای بطرگتر گرونتره

و البته خوابگاه خوب کرمانشاه ترمی یک و دویست

بنطر من شما بودجه تون مناسبه

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
من ۴ سال خوابگاه بودم شهرستان . بهترین روزای عمرت اگه هم اتاق خوب داشته باشی 😊

خوابگاه دانشجویی مدیریت میشه زیر نظر دولته 

ولی خودگردان میترسم خیلی درهم برهم باشه 

دوس دارم ی جایی باشه ک امن باشه و خیالم راحت باشه 

من عاشق پیدا کردن دوستای جدید و اشنا شدن با فرهنگای مختلفم .ولی چون خوابگاه خودگردانه همه جور سن و ه ...

نگهداشتنش مهم تر از پیدا کردنشه.

۴سال خوابگاه خودگردان بودم در دو شهر مختلف (کاردانی و کارشناسی)، با همه دردسراش، عالی بود. هم خیلی خوش گذشت، هم کلی اصول زندگی یاد گرفتم. مهم ترینش مدیریت پول تو جیبم بود.

نگهداشتنش مهم تر از پیدا کردنشه. ۴سال خوابگاه خودگردان بودم در دو شهر مختلف (کاردانی و کارشناسی)، ب ...

عع پس شما هم خودگردان بودین 

چ خوووب .امیدوار شدم 

ببخشید میشه بپرسم چقد هزینه خوابگاه میشد ؟ ساعت ورود و خروج داره؟

عع پس شما هم خودگردان بودین  چ خوووب .امیدوار شدم  ببخشید میشه بپرسم چقد هزینه خوابگاه م ...

با توجه ب تورم، هزینه ترم اول با ترم آخر خیلی متفاوت بود، چندین سالم گذشته ولی اون سالا ترمی حدود ۶۰۰ بود.

بله ساعت ورود و خروج داشت، هر شب حضور و غیاب میکردن.

یادش بخیر