2777
2789
اینکه چند نفر توی یه اتاق باشن سختیاشو داره بالاخره  راحت نیستی ممکنه خیلی متفاوت باشید اگه ...

اره مگه شانس بیارم 

پس اینایی ک دانشجوعن چندسال تو خوابگاهن چطور دووم میارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت باهاشون کنار اومدید؟ میترسم هم اتاقیام خوب نباشن  

دیگه فک کن از هر شهری از کشور از هرقومیتی با خانواده های مختلف هستن مهم اینه دوست بشی و مشکلاتو بزرگ نکنی مثلا بعضیا رعایت میکردن ولی کافی بود دو نفر باهم حرفشون بشه ما اگه خواب بودیم چون اینا با هم دعوا داشتن درو میکوبیدن بهم   صبحونه میخوردن انقد صدای نایلون نون در میاوردن ک اصابمون جر میخورد ولی دوران خوبی بود یادش بخیر...همیشه سعی کردم  اگه ازکسی ب دل دارم کشش ندم بخاطر اصاب خودم

بنظرم چند نفری خونه مجردی بگیرید بهتر از خوابگاهه

خونه مجردی پول پیش میخواد و باید وسیله داشته باشیم 

من هیچکدومو ندارم .کسی رو هم نمیشناسم بخواد خونه بگیره 😢

اره پسرا معمولا درهم برهمن 😅 شما چندوقت خوابگاه بودین؟

سه چهار ماه بودم ولی واقعن قابل تحمل نبود

خوابگاهای خوب و مجهز و باقاعده ام البته هست اگر بگردین

ولی من خودم چون اشنا نبودم همینجوری یکی شانسی از تو سایت دانشگاه برداشتم وثبت نام کردم

راستش فکر می کنم خوابگاه پسرونه از ی نظرایی بهتر از دخترونه ست

نهایت غیرقابل تحمل بودن خوابگاه پسرونه رعایت نکردن بهداشت و سیگار و گل کشیدنه ک خب اینا تو خوابگاه خود دانشگاهم هست

ولی ما بعضی از دخترای خودگردانو می شناختیم، مشکلات واقعن عجیب غریبی داشتن

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
خابگاه جاییه که به هییییچ عنوان نباید تو زندگی کسی سرک بکشی و حتی نباید زییادم صمیمی باشی باهاشون ال ...

اره من ادمیم ک سرم تو کار خودمه .دوس دارم کسی هم کاری ب کارم نداشته باشه 

شک نکن بهترین خاطراتت میشه.

البته سختیای زیادی داره، چون اخلاقا متفاوته و از شهرهای مختلفی هستین، فرهنگاتون هم متفاوته اما خیلی شیرینه و دوستات زیاد میشن. من تو اکثر شهرهای ایران یه دوست دارم و باهاشونم در ارتباط هستم با اینکه ۷سال میگذره.

سه چهار ماه بودم ولی واقعن قابل تحمل نبود خوابگاهای خوب و مجهز و باقاعده ام البته هست اگر بگردین و ...

منظور منم همین بهداشته 

فقط دوس دارم با کسایی هم اتاق باشم ک تمیز باشن بقیشو شاید بشه یه کاری کرد 

من میخوام کلاس برم و سرکار میرم زیاد خوابگاه نیستم .بیشتر واسه جای خوابش میخوام 

اره مگه شانس بیارم  پس اینایی ک دانشجوعن چندسال تو خوابگاهن چطور دووم میارن

زندگی تو خابگاه عااااااالیه البته اگه دوستا یا هم اتاقیای پایه داشته باشی

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
منظور منم همین بهداشته  فقط دوس دارم با کسایی هم اتاق باشم ک تمیز باشن بقیشو شاید بشه یه کاری ...

متوجهم

ی خرده اگر بیشتر هزینه بکنید حتمن پیدا می کنین

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
شک نکن بهترین خاطراتت میشه. البته سختیای زیادی داره، چون اخلاقا متفاوته و از شهرهای مختلفی هستین، ف ...

من عاشق پیدا کردن دوستای جدید و اشنا شدن با فرهنگای مختلفم .ولی چون خوابگاه خودگردانه همه جور سن و هم تیپ ادمی توش پیدا میشه 

همش حس میکنم جای مناسبی نیست و خیلی دودلم