2777
2789

من میخوردم نه لاغر نشدم انقد حالت تهوع داشتم نصفه کاره ولش کردم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسی خطرناک می‌باشد.دارو برای قند هست .   با تجویز پزشک باید بخورین .  یکی از آشنایان سر خود خورده بود اونم روزی سه تا  یعنی لاغر شد اما دور از جونت میت شده بود خدا رحمش کرد که برگشت 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

متفورمین واسه دیابت و کنترل تنبلی تخمدانه من مصرف میکنم تاثیر چندانی روی لاغری نداره 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
متفورمین قرص دیابتیاس  نخوریا من مادرم دیابتی متفورمینشو خوردم قندم افتاد رفتم بیمارستان

برا تنظیم هورمون هم میخورن دکتر برام نوشت حالا میخام ببینم لاغرم میکنه یا ن

عزیزم متفورمین برا دیابتی هاست اگه یه ادم عادی بخوره قندش میوفته و احتمال اینکه بره تو کما خیلی زیاده و کلی عوارض داره

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...
بسی خطرناک می‌باشد.دارو برای قند هست .   با تجویز پزشک باید بخورین .  یکی از آشنایان ...

اوه خب روزی سه تا واقعا زیاده اونم بدون تجویز رکتر برای تنظیم هورمون روزی یکی رو برام نوشته 

اون چه قدر لاغر شد؟قابل توجه بود؟