2777
2789
عنوان

گوجه سبز🍃💚📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 37 پست
خیلی نامردی توش از اون سبزی شمالی ها اسمش فک کنم دلاله بریزی وای😋😋😋😋

خيلي دوس داشتم درست كنم اين نمك سبز رو ولى انگار كار هركسى نيس

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شمالیا تو همون سینی سنگی که دلار درست میکنیم گوجه سبزارو میندازیم توش، با سنگ میزنیم روش له میشه تو دلار😁

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ما شمالیا تو همون سینی سنگی که دلار درست میکنیم گوجه سبزارو میندازیم توش، با سنگ میزنیم روش له میشه ...

واى خدا نكشه شما شمالى هارو 

ايقد عكساي الوجه هانون وسوسه كنندس امروز ي نمكيار سفارش دادم

در ب در دنبال سنگش هستم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
لازم نیست کامل توضیح بدی لهنتتتتتی 😫😫😋😋😋

باچه😓😯

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واى خدا نكشه شما شمالى هارو  ايقد عكساي الوجه هانون وسوسه كنندس امروز ي نمكيار سفارش دادم در ...

عزیزم چه جالب که اسم نمکیار هم بلدی😂😂

عزیزم چه جالب که اسم نمکیار هم بلدی😂😂

واى نميدونى ب چ بد بختى اسمشو پيدا كردم

تو گوگل سرچ ميكردم همون ظرف سفالى ك توش گوجه سبز رو  ميكوبن🤣🤣☺️

تازززززه با خيلي چيزا اشنا شدم هلي كيتنى

كال كباب 

تا امروز ظهر بجا نمكيار مينوشتم نيمكار😛😝😛

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
واى نميدونى ب چ بد بختى اسمشو پيدا كردم تو گوگل سرچ ميكردم همون ظرف سفالى ك توش گوجه سبز رو  م ...

عزیزم😁