دیدین یه وقتایی تو مهمونی یا جلو بقیه یه اتفاق غیرمنتظره از بدنتون میفته (آره آره همون) بعد خجالت زده میشین؟ اونو چجوری فراموش میکنین
بیاین خاطره هاتونو تعریف کنین یکم آروم شم
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
یه روز صبح زود داشتیم صبونه میخوردیم با نامزدم. دوتایی بودیم خونه هم سااااااکت، یهو شکمم صدا داد، باور کنیم شکمم بوداا ولی آب شدم. اونم به روی خودش نیاورد، هی فکر میکنم یعنی یادشه هنوز؟ یا فهمید اصن؟ یا چه فکری با خودش کرد😑
گلم ناراحت نباش اینا دست خود آدم نیست درسته آبروریزیه ولی این دست آدم نیس
مال من خیلی بد بود خیلی خنده دارم اصلا نیست
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘