2777
2789

سلام دوستان آزمایش پروستات پدرشوهرم  93...بچه ها کسی میدونه چیه ؟یوقت خدای نکرده زبونم لال سرطان نباشه....خیلی نگرانم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

نمیدونم فقط نشونم داد زود برش داشت...خیلی ترسو ..نمیتونم بش بگم دوباره بیار نگاش کنم ....فقط همین 93 رو خوندم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یک آزمایش بود ک دیدید؟ 

بستگی داره برای چی آزمایش داده باشن و اینکه این اصلا آزمایش پیگیری بوده یا اولین آزمایش 

اگر اینی ک شما دیدید psa بوده باشه ک بالاس و میتونه علامت خطری برای ابتلا باشه ممکن هم هست در زمینه التهاب بوده باشه درهرصورت باید ی متخصص اورولوژی حتما ببینه 

دو روز پیش ادرارش حبس شد..سند بهش وصله الان..برا همین آزمایش داد...شنبه باید بره نشون دکتر بدش...بچه ها دعا کنید لطفا