2777
2789

خیلی ممنون میشم، یک عدد هم فالوور فیک ندارم ولی بازدید ها به طرز عجیبی کم شده میتونید راهنمایی کنید؟ خیلی ممنون میشم🙏

پیج من: http://www.instagram.com/Garahun_Charm 

چجوری بازدیدو میبینی؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینجور شده،اگر ویدیو رو نبینن یا ببینن و لایک نکنن،کامنت نذارن،استوریاتو نبینن،دایرکتت نیان اینستانرام واکنش فالوئراتو نسبت به پیجت بررسی میکنه و پستهات نمایش دلده نمیشه براشون یا زودی از قسمت هوم اون فالوئر میره کنار

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
شما نفهمیدین چی شده؟ و چرا؟

نه یهو اینجودی شده بازدید استوریام اومده پایین خیلی وحشتناک

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

یچیز دیگه یکی،دوتا از اشتباهترین کارا توی اینستادقفل کردن پیج و جواب ندادن کامنت هست

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
برا منم همینجور شده،اگر ویدیو رو نبینن یا ببینن و لایک نکنن،کامنت نذارن،استوریاتو نبینن،دایرکتت نیان ...

نه بازدید استوریا خوب بود عزیزم، و حتی بازدید پستها هم بالا بود نمیدونم یهو چی شد...

یچیز دیگه یکی،دوتا از اشتباهترین کارا توی اینستادقفل کردن پیج و جواب ندادن کامنت هست

آفرین یه مدت خصوصیش کردم یعنی برای اینه؟ الان باید چه کنم😢؟

پیجم عمومیه عزیزم

منظورم اینه چجوری میفهمی بازدیدت کم شده؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
نه بازدید استوریا خوب بود عزیزم، و حتی بازدید پستها هم بالا بود نمیدونم یهو چی شد...

آره میدونم،من از هزار و خورده ای اومد روی پونصد شیشصد،پستام افتضاح برادهمین دو هفته یبار فقط پست میذارم،سعی کن پستای بحث برانگیز و چالشی بذار تا واست کامنت بذارن

شمام خصوصیش کردین؟

اوهوم..از اول خصوصی بود تعداد فالورام تقریبا بالاس ولی خصوصیع

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)