الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا منم همینجور شده،اگر ویدیو رو نبینن یا ببینن و لایک نکنن،کامنت نذارن،استوریاتو نبینن،دایرکتت نیان اینستانرام واکنش فالوئراتو نسبت به پیجت بررسی میکنه و پستهات نمایش دلده نمیشه براشون یا زودی از قسمت هوم اون فالوئر میره کنار
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
یچیز دیگه یکی،دوتا از اشتباهترین کارا توی اینستادقفل کردن پیج و جواب ندادن کامنت هست
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
نه بازدید استوریا خوب بود عزیزم، و حتی بازدید پستها هم بالا بود نمیدونم یهو چی شد...
آره میدونم،من از هزار و خورده ای اومد روی پونصد شیشصد،پستام افتضاح برادهمین دو هفته یبار فقط پست میذارم،سعی کن پستای بحث برانگیز و چالشی بذار تا واست کامنت بذارن