2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 52141 بازدید | 1056 پست
وایی چقدر عالی🤩🤩🤩🤩من پیتزا قیفی ب روش شما درست کردم عالی شد ممنون🤩🤩🤩🤩 

قربونت برم. افرین گلم. نوش جونتون

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش من مادرشوهرت بودم دورت میگشتم که یه همچین عروس هنرمندی دارم عزیزم.هزار ماشاءالله.میبوسم دستان هن ...

خیلی شرمنده میکنی بخدا. ممنون از محبتت مهربون❤️

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
چرا مگه میشه من شوهرم نمیخوره با خودم میگم حتما عالی نشده شما که ماشاالله کدبانویی

اهل چیزای شیرین نیست اصلا

ماریا جون یعنی برای بستنی سنتی از هر شکلاتی که دوس داشته باشیم میتونیم استفاده کنیم؟؟ 😋

نه شکلات سفید گلم. 

به به چه هنرمند😍 ی چن وقته هوس بستنی کردم میترسم از بیرون بگیرم شاید با دستورت درست کردم❤

خوشحال میشم عزیزم