2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه و یبوست

1525 بازدید | 10 پست

مامانی با تجربه توروخدا بیاین کمک کنید نوزادم یک ماهشه با کوچکترین چیز سرد که بخورم نفخ میکنه و همش به خودش میپیچه منم مجبورم هی گرمی بخورم از وقتیم خداش داده روزی یبار پی پی داره یا یروز درمیون  الان دوروز پی پی نکرده نفخ داشت شکمش یکم گرمی خوردم تا اروم شه اما همش هی زور میزنه این طبیعیه؟ وقتیم پوشکشو عوض میکنم یکم پشتش پی پییه  اندازه یه سکه بنظرتون یبوست داره لطفا کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم چهل روزگی چهارروز شکمش کار نکرد سه قاشق چایخوری بهش چای کم رنگ دادم در عرض نیم ساعت مای بیبیش  پر پر شد😁😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عزیزم برای نوزاد یبوست معنا نداره. ممکنه تا ده روز هم شکمش کار نکنه و عادیه. چون تمام شیری که میخوره جذب میشه و چیزی برای دفع نمیمونه. ممکنه روزی ده بار هم شکمش کار کنه. اونم طبیعیه. برندارید یه وقت مقعد بچه رو دستکاری کنین و بهش روغن شیاف کنین و از این کارها.

زور و دل پیچه‌و اینها هم همه برای نوزاد طبیعیه. دستگاه گوارش داره کامل میشه. هر مشکلی رو چکاپ ماهانه که میبرین به دکتر بگین و خوددرمانی نکنین. زیره سبز هم دم کنین و بخورین. هم شیر خوشبو میشه و هم نفخ بچه کم میشه

اگر تا یک هفته و ده روز شکمش کار نکرد، ببریدش حموم. داخل حموم شکمش رو با روغن بچه یا روغن زیتون خلاف جهت ساعت خیلی آروم ماساژ بدین و کمی هم پاهایش رو به داخل شکم به حالت دوچرخه باز و بسته کنین. معمولا بعدش شکمش کار میکنه.

بعد از چهل روزگی هم اگر شبها دل درد و بیقراری داشت ممکنه کولیک باشه که خود دکتر متوجه میشه و براش قطره میده. 

واقعاخوبه دختر شمام زور میزد 

آره شیاف گلیسیرین و حمام گرم و ماساژ با روغن زیتون و امتحان کردم اما شکمش کار نکرد گفتن داره چاق میشه تا یافته اشکال نداره چهارروز بود من ترسیدم یکی ازآشناهاهم بچش اینجور شده بود منم سه قاشق مربا خوری بهش چای کم رنگ دادم نیم ساعت نشده دیدم پوشکش تا خرخره پرشده😁 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖