2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک

96 بازدید | 9 پست

امروز دوروز از موعدم گزشته بی ببی زدم منفی شد ولی یک هفته پیش زدم یک خط پررنگ و یکی کمرنگ شد

حاملم ینی؟

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

امپول زدی؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوفته پیش مثبت بوده والان منفی و بیبی چکات سالمن..ک نه حامله نیستی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

صبر کن دوباره یه چند روزی اگه بازم یه خط بیافته احتمالا باردار نیسی

شاید تست اول اشتباه شده

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
نه چه امپولی

امپول تخمک گذاری چون مثبت کاذب داره

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم