2777
2789
عنوان

لک بینی مدام در بارداری

88 بازدید | 10 پست

سلام

بچه ها دختر خالم بارداره ۱۸هفتشه از اول بارداری تا الان مدام لک میبیته دکترشم هی میگه شیاف استفاده کن کسی بوده اینجوری باشه ؟؟

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔

من دقیقا الان 5ماهم دوبار شیافت برا ده روز سوندانومالی همه چیزم خوب بود ولی ی مدت رعایت نکردم از 40تا پله زیاد رفت بالا شیافت داد تا بعد برم سونو

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من ی بار تو4ماهگی ده روز شیافت زدم الانم دوباره میگن استراحتومطلق 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من تو هفت هفته به خونریزی داشتم رفتم سونو هماتوم داشتم 

تا الان که یازده هفتم لکه بینی دارم استراحت مطلق و شیاف میزارم 

الان کمتر شده

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

گاهی اوقات هماتوم باعث لکه بینی 

بعضی وقتا جفت پایین 

بعضی وقتا دهانه رحم بازه 

باید علتشو پیدا کنه تا درمان بشه 

گاهی اوقات هم بدون دلیل بعضیا تا اخر بارداری لکه بینی دارن 

لکه هاش چطوره خون تازست یا قهوه ای؟؟؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

تاپیک میزنین سوال میپرسین بعد خودتون میرین 🤔🤔😂😂😂

اتفاقا منم میخواستم تاپیک بزنم منم لکه بینی دارم انومالی رفتم گفتن همه چی نرمال نینیم هم پسره 

میخواستم آمپول پرولیتون بزنم دکترم اجازه نداد گفتم هورمون زنانه إمپول زیاده جنین پسر و دخترانه میکنه 

موندم همش لکه دارم

تاپیک میزنین سوال میپرسین بعد خودتون میرین 🤔🤔😂😂😂

ببخشید عزیزم کار پیش اومد رفتم

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔