2777
2789
عنوان

حرص خوردن و عصبی شدن دختر ۶ماهم

146 بازدید | 14 پست

سلام، الان نزدیکه ۲ هفتس حسابی درگیر شدم ، کلا دختر من اهل گریه نیس، ولی فرقی که داره خیلی بغلیه ، و حتی اگه بغلش نکنی باید حتما پیشش بشینی و مدام باهاش بازی کنی ، وقتی پیشش میشینم حتی نمیتونم به صفحه تلویزیون یا موبایل نگاه کنم، خیلی برام عجیبه ، نمیدونم شاید چون از اول منو و همسرم خیلی بهش توجه کردیم اینطوری شد.من که کلا به کارام نمیرسم تا همسرم بیاد خونه شام بزارم و خونه جم و جور کنم، تو این مدت کرونا که همسرم خونه بود کلا بغل همسرم یا من بود ، الان نزدیک دو هفتس اخلاقش عوض شده ، همش حرص میخوره جیغ میزنه که بغلم کن الان دو روزه حتی تو بغلم  حرص میخوره ، خیلی نگرانم ، تو این اوضاع کرونا جرات نمیکنم ببرمش دکتر ،اگه کسی تجربه داره لطفا کمکم کنه ، ممنون

اخیی 

خواهرزاده منم دوس داره فقط مامانش بهش توجه کنه. ابجیم بغلش میکنه اشپزی میکنه، مامانش داره تلفنی میحرفه، این میره صورتشو میچسبونه ب مامانش 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، بله ، یکماهه غذای کمکی شروع کردم 

من از وضعیت تربیت بچه تون اطلاعی ندارم. ممکنه لوسش کردین. اما بداخلاقی و خیلی گریه کردن کودک از کمبود ویتامین ها و کم خونی هم ممکنه. اگه فکر میکنین آهنشو مرتب ندادین یا خودت کم خونی داری و گوشت و مرغ کافی مصرف نمیکنی یا غذای کمکیش مقوی نیست حتما دکتر ببرش که آزمایش بده. 

یه خانم مستقل و قوی 
من از وضعیت تربیت بچه تون اطلاعی ندارم. ممکنه لوسش کردین. اما بداخلاقی و خیلی گریه کردن کودک از کمبو ...

نمیدونم ، خودم که کم خونی دارم ، اتفاقا گوشت و مرغم نمیخورم ، یعنی ربطی داره ؟

نمیدونم ، خودم که کم خونی دارم ، اتفاقا گوشت و مرغم نمیخورم ، یعنی ربطی داره ؟

حتما مکمل هم نمیخوری. پس چطوری شیر میدی؟ فکر میکنی شیرت ارزش غذایی داره برا بچه؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
حتما مکمل هم نمیخوری. پس چطوری شیر میدی؟ فکر میکنی شیرت ارزش غذایی داره برا بچه؟ 

من بخاطر آلرژی دخترم لبنیات و گوشت نمیتونم بخورم ، خودمم مشکل هموروئید دارم نمیتونم مکمل استفاده کنم ، تازه شروع کردم به خوردن لبنیات ،شایدم بخاطر اونه

من بخاطر آلرژی دخترم لبنیات و گوشت نمیتونم بخورم ، خودمم مشکل هموروئید دارم نمیتونم مکمل استفاده کنم ...

با دکتر یه صحبتی بکن.شما  شاید شیر خشک بدی بهش بهتر باشه . 

یه خانم مستقل و قوی