2777
2789

سلام

گل بنفشه اصل از کجا گیر بیارم؟ 🤔

گل پنیرک همون بنفشه‌ست؟

برم عطاری چطور تشخیص بدم گل بنفشه‌ست واقعا، یا چیز دیگه؟

تو نت هرچی نگاه کردم شبیه هم بودن! 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر پنیرک و بنفشه متفاوتند.

من بنفشه واقعی رو توی جنگلهای شمال زیاد دیدم. پنیرک نوعی علف هرز خودرو هست که همه جا میتونه دربیاد و برای سرماخوردگی و گلودرد عالیه. باهاس آش هم میپزن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خیر پنیرک و بنفشه متفاوتند. من بنفشه واقعی رو توی جنگلهای شمال زیاد دیدم. پنیرک نوعی علف هرز خودرو ...

پس از روی گل خشکش به راحتی میشه تشخیص داد

نمیخوام برم عطاری گل پنیرک بهم غالب کنن!!!

بعضی عطاری ها روشون نوشتن. اگه به مغازه دار نگی نمی دونی چه شکلین کمتر سرت کلاه میذارن. بعدم بنفشه و پنیرک خیلی پرفروش و مشخصن همیشه دارن عطاری ها. گرونم نیستن که بخوان چیز ارزون تری جاش قالب کنن. زیاد هم نخر بار اول همون 100 گرم و 50 گرم کافیه. 

پس از روی گل خشکش به راحتی میشه تشخیص داد نمیخوام برم عطاری گل پنیرک بهم غالب کنن!!!

شما به راحتی احتمالا نمیتونی تشخیص بدی. بهش بگو هم پنیرک میخوام هم بنفشه. پنیرک ارزونه. قیمت بنفشه رو نمیدونم.

مسلما اگه جفتش رو بده در مقایسه با هم راحت تشخیص میدی.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟