2777
2789

دستور خوب میخوای؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تخم شوید

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. 

ببین اگر ادویه فلافل اماده نداری.تو گوگل سرچ کن ببین چیا میریزن

من ادویه اماده گرفتم از بیرون

فلافلش مثل فلافل اهوازه..خیلی عالی..اطرافشم ترد😍

نخود دو الی سه روز تو اب بمونه.چند بار آبش رو هم عوض کنین

اگر نمک بریزی تو آبش..آب زودتر جذب نخود میشه

یعنی زمانش نصف میشه مثلا یک روز

مواد برای سه نفر

نخود ۱ و ½ یا ۲ پیمانه

یدونه پیاز بزززرگ

دو یا سه تا سیر تپل😐

آرد نخود یاهر اردی دوس دارین دو قاشق غ

آب نصف لیوان الی ¾ لیوان

ادویه فلافل و زردچوبه فلفل سیاه و قرمز و نمک

یدونه سیب زمینی آبپز کوچیک(از تخم مرغ یکم بزرگتر بود)

من پودر انبه هم یک قاشق ریختم.میتونی نریزی

یک الی دو ساعت استراحت کنه تو یخچال...استراحت دادن و آب که میریزین داخل نخود باعث پوک شدن و ترد شدنش میشه

پنج دقیقه قبل سرخ کردن یه قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید

بعد سرخ کنید👍😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دستور یه پیتزای راحت و اسونم بگید

پیتزا که ب نظرم نونش رو اماده بخر

ازین نون بسته بندیا نخر که ۴-۵تاییه خیلی بی کیفیته

از اونا بخر که ضخیم..پروتئینی و بعضی سوپر مارکتها مجهز دارن

داخل پیتزا ب سلیقه خودت

مرغ پخته تیکه ریز

یا گوشت چرخی

قارچ.فلفل دلمه.ذرت نخود فرنگی.سویا یا...گوجه رنده شده  برای طعم بهتر گوشت چرخی و اویشن

من سوسیس خونگی هم استفاده میکنم

برای یدونه پیتزا ۱۵۰گرم پنیر..عالی میشه

روی نون رو سس قرمز بزن

۵۰گرم پنیر بریز بعد مواد گوشتی بعد ۱۰۰گرم پنیر

برلی تزیین روشم قارچ حلقه ای و ذرت و فلفل دلمه یکم بریز

مرسی. میشه طرز تهیه خمیر پیتزام بگی لطفا

من خمیر پیتزا بلد نیستم

۶بار ۶مدل درست کردم.خوشم نیومد

اماده ازین زخیما میخرم

خیلی پفکیه و عالی

اگر بسته بندی بخری باید بریزی سطل اشغال😒چون بی کیفیته

وری ازین زخیما از پروتئینی بخر.اونجا که مغازه سوسیس و کالباسه