2777
2789

اومد خونه گفت حاضر شو بریم منم گفتم نمیام گفت لباس بچه رو تنش کن ببرمش  الان بچه رو با خودش برده بعدش ی ربعی میشه رفتن ولی نمیدونم چرا رفته پارکینک قایم شده دارم از پنجره نگاه میکنم هنوز ندیدم ماشین رد بشه بنطرتون داره منو میترسونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تازه واکسن زده باید یکی باشه حواسش به بچه باشه قطره اش رو بده تب نکنه... برو امروز حالا دفعه بعد نرو لان وقت این حرفا نیست

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بچه دوماهه رو چجوری تنهای میبره تازه مگه شیرنمیخواد

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
وای پیام داده ک بجون بچه تو راهیم

چه جوری میتونی از بچت دور باشی من بچه ندارم ولی دق میکنم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج