2777
2789

مرسی اسی اوایل می خواستم شکمم دراومد عکس بندازم بعدش اونقدر مشکلات پیش اومد یادم رفته بود لباس های مامانمو میگیرم شده توخونه عکس میندازم 😉

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت توی بارداری انقد حوصله داشتی به خودت رسیدی آرایش کردی و عکس گرفتی من که تمام نه ماه بارداری ...

بعد نی نیت بدنیا اومد چطوری بود از نظر ظاهر و وزن میگم

اخه منم هیچی نمیخورم بجز میوه😭😭😭😭

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

ایشاا... نی نی تون ب سلامتی ب دنیا بیاد 

زیر سایه پدرومادرش بزرگ شه و عمری باعزت داشته باشه

عکسا واقعا ناز بودن

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

انشالابسلامتي بدنيابيادني نيت ي بچ سالم وآروم وخوش خنده مث ني ني من

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
خدا رو شکر. من تا هفته ی پیش شکمم اصلا ترک نخورد ولی چند روزه زیر شکمم دو سه تا ترک کوچولو داره میخو ...

مرتب خودتو چرب و چیل کن 😁😁 من چرب  نکردم پوکید شکمم😟🥺

برای ظهور آقاامام زمان صلوات...اللهم عجل لولیک الفرج
بعد نی نیت بدنیا اومد چطوری بود از نظر ظاهر و وزن میگم اخه منم هیچی نمیخورم بجز میوه😭😭😭😭

وزنش سه کیلو بود قدش 48 سانت الان هم که یکسالونیمش هست قدش خوب بلند میشه وزنش در حد 200 یا 300 گرم همیشه کم داره

وزنش سه کیلو بود قدش 48 سانت الان هم که یکسالونیمش هست قدش خوب بلند میشه وزنش در حد 200 یا 300 گرم ه ...

اخی عزیزم ناززی.انشالله عاقبت بخیر شه زیر سایت❤❤❤❤

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤