2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان

452 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها علائممو میگم بگید ب نظرتون بچم چیه؟

من اوایل حاملگی ب هیچ عنوان حالت تهوع نداشتم...زرنگ شدم یعنی اصلا انگار ن انگار باردارم...الان ک هجده هفتمه اصلا کسی ببینه نمیفهمه باردارم فقط شکمم یکم بزرگتر شده...صورتم قشنگتر شده ولی لاغرتر شده...ب هرچی علاقه داشتم الانم علاقم همونه ولی یکم شوری و تندی رو بیشتر میخورم نسبت ب قبل یعنی دوس دارم همه غذاهارو با فلفل تند بخورم..ولی خب قبل شیرینی میخوردم الانم همونجور میخورم ن زیاد ن کم درس مث سابق...علامت v تو چشم راستمه..سوزش معده زیاد میگیرم..پاهام نسبت ب کل بدنم همیشه سردن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم فقط سونو تشخیص میده صد در صدی ولی خب فقط در حد ی حدس خاستم نظر بقیه رو بدونم اکتفا ک نم ...

اخه بعضی علایمت ب دختر میخوره بعضیاش ب پسر

ک دوروبرم دیدم

مثلا وی چشم راست پسر ک خودم تجربش داشتم و چیزای دیگت ک ب دختر میخوره ک اطرافیانم دیدم😘

ان شاالله بسلامت بیاد و قدمش خیر باشه❤❤

اخه بعضی علایمت ب دختر میخوره بعضیاش ب پسر ک دوروبرم دیدم مثلا وی چشم راست پسر ک خودم تجربش داشتم ...

من خواهر خودم ک قدو هیکل و شکل و قیافه ش درس مثل خودمه همه این علائمو داشت و پسر بود بچش..کدومشون ب دختر میخوره؟اتفاقا من سرچ کردم تمامشون علائم پسرن

من خواهر خودم ک قدو هیکل و شکل و قیافه ش درس مثل خودمه همه این علائمو داشت و پسر بود بچش..کدومشون ب ...

مثلا زرنگ شدنت

من بچم‌پسره زرنگ نشدم راستش

و دکتر همینطوری استراحت میده بهم بااینکه همچیم نرماله

حالت تهوع نداشتی...

من هفته ی ۲۲هستم هنوزم گاهی دارم عوق زدنو حالت تهوع و...‌

هیچی میلم نمیکشه

چیزایی رو ک هم داشتم متنفرشدم بزور میخورم ک ضعیف نشم

تندی معدمو اذیت میکنه نمیتونم بخورم

غذام کمتر شده همه بهم میگن هیچی نمیخوری چرا

تو چشم راستم از اولش وی بود

قیافمم تغییری نکرده تاالان فقط یکم بینیم بادکرده

قبل سونوهم همه بهم میگفتن بچت دختره از رو علائمم

ولی بنظرم ربطی نداره

مثلا زرنگ شدنت من بچم‌پسره زرنگ نشدم راستش و دکتر همینطوری استراحت میده بهم بااینکه همچیم نرماله ...

خب عزیزم شما علائم دخترو داشتی😁😁ولی پسر شده...من ب نظر خودم و البته چیزایی ک خوندم و دیدم تمام علائمم برا پسره ولی ممکنه دختر باشه🙄

خب عزیزم شما علائم دخترو داشتی😁😁ولی پسر شده...من ب نظر خودم و البته چیزایی ک خوندم و دیدم تمام علا ...

خب منم همینو میگم خانم گل😘😘

ربطی ب علائم و چیو چی نداره اصلا....‌

شاگرد همسرم کل خوراکش سردی بوده ولی دوتا بجه هاشم پسرن 

بارداری بدون برنامه ریزی یهویی...

پس ب علائم اکتفا نکن

ان شالله سالم باشه و همونی ک میخای باشه😘