2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 8 ماهشه وقتی سیره یا یه چیزی رو دوست نداره یا زیاد میزارم دهنش عوق میزنه. خودت باید کشفش کنی دیگه. دختر من فقط غذاهای مارو میخوره هر چیزی که مخصوص خودش درست کنم عوق میزنه ادویه دار دوست داره  

دخترم تمام زندگی من
نه آزمایش دادیم 16ماهشه 

خيلي سخته دركت ميكنم انشالله به مرور بهتر ميشه.رفلاكسم كه نداره؟؟؟

بينيش چي؟ نميگيره؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره دیگه وقتی نخوان بخورن اینطوری میشه دختر کمبود وزن داره وزنش رشد منفی کرده هیچیم نمیخوره فقط میخو ...

من تجربه ندارم ولی به نظرم بهش سویق بده توی شیرش سویق بریز حل کن چون مایع هست میخوره جون میگیره من محدودیت های غذایی این سن رو نمی‌دونم ولی اگر میشه بهش بستنی بده توی بستنیش هم سویق بریز

بچه یکی از آشناها مون موقع تولد چون نارس بود با کمبود وزن شدید به دنیا اومد چون دخترخاله پسر خاله بودن مشکل ژنتیکی هم کم نداره با همین سویق بچه رو سر پا کردن قدی کشیده ماشاالله جوری که  معلوم نمیکنه این بچه همون بچه ست

یا از مواد غذایی عصارشو بهش بده گوشت مرغ بلدرچین و.. رو چند ساعت بپز بذار قشنگ عصارشو به آب بدن اون وقت اون آبو بده به بچه 

ویتامین های از دست رفته رو دوباره جذب کنه ان شاالله دوباره میاد توی نمودار و اشتهاش بهتر میشه

متأسفانه دخترمن از غذای خودمونم نمیخوره عوق میزنه هر چیزی که فکرشو ب کنی بهش بدم عوق میزنه

خوب اشتها نداره فکر کنم شیرت احتمالا چرب و سنگینه گشنش نمیشه به زور غذانده بهش بزار هر چی دوست داره بخوره فکر کنم انقدر به زور دادی از هر چی غذاس زده شده. میوه هم نمیخوره؟

دخترم تمام زندگی من
خيلي سخته دركت ميكنم انشالله به مرور بهتر ميشه.رفلاكسم كه نداره؟؟؟ بينيش چي؟ نميگيره؟

رفلاکس  که چرا از 4ماهگی درگیریم الان نمیدونم همین عوقدزدناش به رفلاکسشه یانه یک دکتر میگه رفلاکس یکیومیگه نه 

نمیدونم رفلاکس داره یانه

خوب اشتها داره فکر کنم شیرت احتمالا چرب و سنگینه گشنش نمیشه به زور غذانده بهش بزار هر چی دوست داره ب ...

من اصلا از اول زوری بهش ندادم اصلا هر وقت میل داشته الانم گرسنشه غذا میبینه میاد که بخوره ولی تا قاشق دهنش میره عوق میزنه با همون شرایط بازم گرسنشه دوست داره غذا بخوره 

من خودم مخالفم زوری غذا دادنم

من اصلا از اول زوری بهش ندادم اصلا هر وقت میل داشته الانم گرسنشه غذا میبینه میاد که بخوره ولی تا قاش ...

با دست بهش بده.. دختر منم از قاشق بدش میاد بعضی وقتا با انگشت له میکنم میزارم دهنش امتحان کن دیگه چاره ای نیست

دخترم تمام زندگی من
رفلاکس  که چرا از 4ماهگی درگیریم الان نمیدونم همین عوقدزدناش به رفلاکسشه یانه یک دکتر میگه رفلا ...

باور كن دكترا زياد خوب توجه نميكنن .احتمالا به خاطر رفلاكسش باشه.چون بچه برادر منم رفلاكسي بود همينجور عوق ميزد يه مدت.نميدونم شايدم بدنش كمبودي چيزي داره كه مباش نميكشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بخدا روزا فقط کارم گریس غذا میخوره عوق میزنه شیررمیدم اخرشب بالا میاره خیلی خستم

بچه منم دقیقا همینطور بود

ی ذرررره ی ذررره میدادم غذاشو

هروعده یک ساعتو نیم طول میکشید

ب مرور بهتر میشه